avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Activitate Coco50

Activitate Coco50

Sunt născută în 10 ian. 1961..Conform legii 263 pot ieși la pensie la limita de varsta în 10 ian. 2023..Astăzi am o vechime în munca de 30 de ani și 5 luni de zile din care 7 ani sunt lucrați în grupa 2 a de munca în proporție de 100%..După cal culele mele si prevederile legii 263 am dreptul sa ies la pensie luna viitoare..Am dreptate ? Va mulțumesc!
Discuție dosar somaj
nepotul meu a terminat liceul anul acesta si a luat bacalaureatul in prima sesiune ...pana cand poate depune dosarul de somaj ??? nu a fost admis la facultate (medicina ) .
Răspuns la discuția cale de atac
Multumesc mult !
Discuție cale de atac
am dat in judecata Casa de pensii (grupa a II a , etc ) si la Judecatoria TG JIU mi-a fost admisa actiunea Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Intrebare : Casa de pensii va contesta la tribunal, normal , apoi ?? la Curtea de apel Craiova ?? S-au se poate da o hotarare definitiva la Tribunalul TG JIU ?multumesc !
multumesc pentru link !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Logic că de la părinți.....dar ca forma de plată care ar conta că vechime in munca pentru completarea anilor necesari la pensie cf.legii 263/2010.. există vreo formă legală ? Oricum datoria de bunica tot o fac...:)
Ca bunica , stau cu nepoțelul in vârstă de 2 ani zilnic de la 7.30 la 16.30 timp in care părinții lui sunt la serviciu ...pot primi salariu sau o îndemnizație ? Va mulțumesc !