Sunt născută în 10 ian. 1961..Conform legii 263 pot ieși la pensie la limita de varsta în 10 ian. 2023..Astăzi am o vechime în munca de 30 de ani și 5 luni de zile din care 7 ani sunt lucrați în grupa 2 a de munca în proporție de 100%..După cal culele mele si prevederile legii 263 am dreptul sa ies la pensie luna viitoare..Am dreptate ? Va mulțumesc!
nepotul meu a terminat liceul anul acesta si a luat bacalaureatul in prima sesiune ...pana cand poate depune dosarul de somaj ??? nu a fost admis la facultate (medicina ) .
am dat in judecata Casa de pensii (grupa a II a , etc ) si la Judecatoria TG JIU mi-a fost admisa actiunea Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Intrebare : Casa de pensii va contesta la tribunal, normal , apoi ?? la Curtea de apel Craiova ?? S-au se poate da o hotarare definitiva la Tribunalul TG JIU ?multumesc !
Coco50
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Logic că de la părinți.....dar ca forma de plată care ar conta că vechime in munca pentru completarea anilor necesari la pensie cf.legii 263/2010.. există vreo formă legală ? Oricum datoria de bunica tot o fac...:)
Ca bunica , stau cu nepoțelul in vârstă de 2 ani zilnic de la 7.30 la 16.30 timp in care părinții lui sunt la serviciu ...pot primi salariu sau o îndemnizație ? Va mulțumesc !