avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cale de atac
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cale de atac

am dat in judecata Casa de pensii (grupa a II a , etc ) si la Judecatoria TG JIU mi-a fost admisa actiunea Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Intrebare : Casa de pensii va contesta la tribunal, normal , apoi ?? la Curtea de apel Craiova ?? S-au se poate da o hotarare definitiva la Tribunalul TG JIU ?multumesc !
Cel mai recent răspuns: Coco50 , utilizator 15:29, 22 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casa va face apel pe care il depune la Tribunalul care a dat hotarara de admitere..
Tribunalul va trimite dosarul la Curtea de apel.
Curtea ce apel va va trimite(comunica) apelul casei, la care trebuie sa depunti intampinare in doua exemplare.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta incadrare grupa ii de munca, proces pierdut irevocabil seceleanugheorghe seceleanugheorghe Buna ziua, Ma numesc Seceleanu Gheorghe,va rog a mi analiza problema de mai jos, intampinata in justitie, in conflict cu Casa Judeteana de Pensii [Editat]. In ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta danalex1970 danalex1970 buna ziua. am si eu nevoie de o consultatie in domeniu Parintii mei, in prezent decedati, au fost proprietarii unui apartament situat in Rovinari, jud. ... (vezi toată discuția)
Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si ... ciprian baranceanu ciprian baranceanu Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si se pune in aplicare? (vezi toată discuția)