avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Activitate Slavi88mario

Activitate Slavi88mario

Răspuns la discuția Indemnizatie
Problema este ca angajatorul meu mi-a trimis decizie de concediere individuala deoarece a intrat in insolventa si probabil ca postul ocupat de mine inainte de CIC nu mai este valabil.Am lucrat la.o firma de pariuri sportive si au intrat in insolventa iar acum au deschis din nou dar cu alt nume.Iar eu nu mai figurez la ei.
Dar in cazul in care sunt insarcinata la terminarea CIC,ce as putea sa fac in afara de somaj,deoarece de la locul de munca am primit inștiintare de concediere individuala pentru ca au intrat in insolventa in timpul CIC.
Buna,sunt un CIC pana in 1 martie,dar in timpul concediului am primit o înștiințare de concediere individuala deoarece firma a intrat in insolventa.Pot beneficia de somaj dupa terminarea CIC?
Discuție Indemnizatie
Buna,am un copil de 1 an si 9 luni,pe 1 martie ar trebuii sa ma intorc la locul de munca.Intrebarea mea este...daca sunt insarcinata in momentul in care ar trebuii sa incep munca pot sa beneficiez de cm,risc maternal mai apoi prenatal si sa primesc indemnizatie dupa ce nasc fara sa trebuiasca sa ma intorc la munca?