avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj in caz de concediere individuala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj in caz de concediere individuala

Buna,sunt un CIC pana in 1 martie,dar in timpul concediului am primit o înștiințare de concediere individuala deoarece firma a intrat in insolventa.Pot beneficia de somaj dupa terminarea CIC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 5 Ianuarie 2018
Dar in cazul in care sunt insarcinata la terminarea CIC,ce as putea sa fac in afara de somaj,deoarece de la locul de munca am primit inștiintare de concediere individuala pentru ca au intrat in insolventa in timpul CIC.
Sa va angajati la alt angajator,mai este o solutie in afara de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Slavi88mario Slavi88mario Buna,am un copil de 1 an si 9 luni,pe 1 martie ar trebuii sa ma intorc la locul de munca.Intrebarea mea este...daca sunt insarcinata in momentul in care ar ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul sarcinii? aba1011 aba1011 Tocmi am fost anuntata ca departamentul de vanzari directe din cadrul firmei se desfiinteaza in toata tara de la inceputul lui decembrie.Inca nu mi s-a inmanat ... (vezi toată discuția)