avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna,am un copil de 1 an si 9 luni,pe 1 martie ar trebuii sa ma intorc la locul de munca.Intrebarea mea este...daca sunt insarcinata in momentul in care ar trebuii sa incep munca pot sa beneficiez de cm,risc maternal mai apoi prenatal si sa primesc indemnizatie dupa ce nasc fara sa trebuiasca sa ma intorc la munca?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
Slavi88mario, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 5 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti proceda asa cum ati mentionat in mesajul dvs.
Problema este ca angajatorul meu mi-a trimis decizie de concediere individuala deoarece a intrat in insolventa si probabil ca postul ocupat de mine inainte de CIC nu mai este valabil.Am lucrat la.o firma de pariuri sportive si au intrat in insolventa iar acum au deschis din nou dar cu alt nume.Iar eu nu mai figurez la ei.
In acest caz, va puteti inscrie la somaj ,iar din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata si indemnizatie crestere copil elenamai elenamai Sunt angajata pe perioada determinata(vechime 3ani fara intrerupere) si contractul de munca imi expira cu 2 luni inainte sa nasc....as vrea sa stiu 1-imi pot ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt insarcinata in 24 de saptamani, mai am un pic ... AndreeLoredana AndreeLoredana Buna seara! Sunt insarcinata in 24 de saptamani, mai am un pic si pot intra in concediu maternal, intrebarea mea este daca imi pot face dosarul de indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului raisa07 raisa07 Buna ziua, am si eu cateva intrebari daca puteti sa ma ajutati. In februarie 2011 am fost disponibilizata, postul meu sa desfintat. La 2 saptam dupa ce am ... (vezi toată discuția)