avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate Verus

Activitate Verus

Buna.Am primit de la ANAF o notificare privind nedepunerea in termen a declaratiei 201 privind veniturile realizate din strainatate si cere sa platesc o suma de bani pentru anul 2014 adica am realizat venituri din pensii in statul Olanda.Intradevar am fost in ajutor social 2 luni in olanda deoarece iarna nu este de lucru si firma la care am lucrat m-a trimis la un fel de somaj dupa ce s-a sfarsit ajutorul social am inceput din nou munca tot la aceasi firma iar acum ANAF imi cere sa platesc.In acest timp din ajutorul somaj si din salariul meu a fost trase toate taxele necesare si si nu inteleg de ce trebuie eu sa mai platesc pentru statul Roman daca in Olanda m-au fost retrase toate taxele.M-ar putea cineva lamuri va rog?Multumesc
Buna.Am o intreprindere individuala si vand imbracaminte. contabila tot imi spune sa infiintez un srl deoarece la intreprinderea individuala platesc multe taxe la sfarsitul anului la socotirea stocului din magazin si la srl nu am atatea taxe numai din vanzare lunara platesc nu stiu cat la suta.Nu sunt platitor de tva.ce parere aveti