avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din strainatate

Buna.Am primit de la ANAF o notificare privind nedepunerea in termen a declaratiei 201 privind veniturile realizate din strainatate si cere sa platesc o suma de bani pentru anul 2014 adica am realizat venituri din pensii in statul Olanda.Intradevar am fost in ajutor social 2 luni in olanda deoarece iarna nu este de lucru si firma la care am lucrat m-a trimis la un fel de somaj dupa ce s-a sfarsit ajutorul social am inceput din nou munca tot la aceasi firma iar acum ANAF imi cere sa platesc.In acest timp din ajutorul somaj si din salariul meu a fost trase toate taxele necesare si si nu inteleg de ce trebuie eu sa mai platesc pentru statul Roman daca in Olanda m-au fost retrase toate taxele.M-ar putea cineva lamuri va rog?Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia 201 pentru 2014 Angel06 Angel06 Buna ziua. Problema mea incepe in felul urmator,sotul surorii mele este marinar,in anul 2011 pana in 2012 a muncit printr-o firma de crewing din tara in ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala Elenapusa Elenapusa Orice persoana care declara ca nu are serviciu, dar de fapt in afara tarii lucreaza cu contract la o firma de renume, cum poate fii verificat? El mai mult ca ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata pe 2012 pentru taxe deja platite Arianrod Arianrod Buna ziua, Probabil ma numar printre zecile de mii de persoane care au primit din partea ANAF o somatie de plata pentru asigurarile sociale din 2012. In ... (vezi toată discuția)