avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl sau intreprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl sau intreprindere individuala

Buna.Am o intreprindere individuala si vand imbracaminte. contabila tot imi spune sa infiintez un srl deoarece la intreprinderea individuala platesc multe taxe la sfarsitul anului la socotirea stocului din magazin si la srl nu am atatea taxe numai din vanzare lunara platesc nu stiu cat la suta.Nu sunt platitor de tva.ce parere aveti
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:10, 25 Ianuarie 2018
Da, are dreptate, dar sa aveti in vedere ca la infiintarea unui srl o sa va coste ceva mai mult si sa vedeti daca contabila o sa va taxeze cu aceeasi suma pentru ca a un srl apare si cate o declaratie de depus la trimestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala - cost infiintare, taxe si contributii de platit danielacarmen danielacarmen Imi spuneti va rog, in cazul unei persoane care are doreste sa infiinteze o intreprindere individuala, care sunt costurile deschiderii acestetia si care sunt ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pasi de urmat si plati la stat koreh silvia koreh silvia Buna ziua! As dori sa imi infiintez o intreprindere individuala si nu stiu exact pasii care trebuiesc urmati Sediul intreprinderii va fi pe adresa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)