avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate G Relu

Activitate G Relu

Răspuns la discuția Relu
In acest caz trebuie deschis proces împotriva cui, si cat timp ar dura pana se finalizeaza procesul? Mulțumesc.
Discuție Relu
Buna seara, prin ce procedura si la ce institutie as putea anula un titlu de proprietate facut gresit de primarie pe alt nume, si ulterior facut din nou pe numele proprietarului de drept. Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Act de vânzare cumpărare
Mulțumesc pentru timpul acordat si pentru sfaruri. O seara frumoasa!
Răspuns la discuția Act de vânzare cumpărare
Ca sa fiu mai inteles, locuinta este al unui cuplu care in acest moment sunt divortati cu acte în regula. In anul 1994 casa a fost cumparata de doamna respectiva(nu era căsătorita atunci), u un mai târziu s-a căsătorit, si in 1996 a fost eliberat titlul de proprietate pe numele sotului. Bun, in acest moment doamna vrea sa vanda casa(care practic este pe numele ei, dar in titlu de proprietate figureaza fostul ei sot. Aici mi se pare anomalia,s-a gresit la primarie, ar impedica-o sa vanda locuinta acest titlu pe numele fostului sot?
Buna seara, am o mica nelămurire. In vazarea unei locuințe ce este mai important, actul casei sau tiltul de proprietate? In cazul meu, casa este trecuta pe numele celui de la care vreau sa cumpar, dar tillul de proprietate este pe alt nume. O sa existe probleme la notar, sau ce trebuie facut? Mulțumesc anticipat!