avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Relu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Relu

Buna seara, prin ce procedura si la ce institutie as putea anula un titlu de proprietate facut gresit de primarie pe alt nume, si ulterior facut din nou pe numele proprietarului de drept. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: G Relu , utilizator 20:42, 14 Ianuarie 2018
Doar prin instanta.
In acest caz trebuie deschis proces împotriva cui, si cat timp ar dura pana se finalizeaza procesul? Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune data fara hotararea consiliului local Ciurevici Mihai Ciurevici Mihai Buna seara! Ce mai pot face daca am pierdut 435 mp eu si vecinii mei (stanga dreapta) inca 1500 deoarece a fost data o concesiune peste terenul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare Helene_pop Helene_pop Buna Ziua, Am vandut un teren de 4ha in anul 1886, cu chitanta de mana. In anul 2000, am realizat contractul de vanzare-cumparare, la notar. In anul 2012, am ... (vezi toată discuția)
Anularea unui titlu de proprietate Andreea4321 Andreea4321 Pe scurt situatia sta asa: avem hotarare jud. definitiva, irevocabila si executorie pentru un teren. Suntem 5 mostenitori (toti trecuti in acea hot ... (vezi toată discuția)