avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Activitate Remus_Richard

Activitate Remus_Richard

Buna ziua!!!
Detin un apartament cu 4 cam 80 m/p
et 4 bloc contructie pe cadre pereti de rezistenta doar pe o parte exterioara.
Am 4 luni de cand am mers la un birou de proiectare am facut un contract cu respectivul inginer si s-a dat drumul la treaba.
Am toate avizele am si proiectul cum va arata apartamentul,expertiza trecuta cu brio,peoiect la instalatia sanitara si apa.
Dosarul se afla la judet la Inspectia in Constructii iar apoi trebuie sa merg sa-l depun la primarie pt aurorizatia de constructie.
Pot darama cesti pereti de umplutura care sunt de 10cm grosime din BCA innainte sa am Aurorizatia??

Multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția DEMISIE din concediu de odihna
Multumesc.
Sunt angajat în funcția de sofer camion de mare tonaj MTMA40tone,i-mi desfasor activitatea detasat in spatiul comunitar European cate 3/4luni consecutive (fără intrerupere)patronul ma plătește cu salariul minim/ec in Romania +diurnă 48€/zi.
Cat stau acasa 1luna nu -mi da salariul net pe motiv ca nu are de unde,nu stiu daca plătește contribuțiile la stat iar eu sint angajat cu ,contract nedeterminat si cu norma intreaga.
Am lovit lada de paleti la o REMORCĂ care nu este ă lui este închiriată si mi-a oprit 2000€ pt ea.
Acum am venit acasa si am mai avut de luat bani pe 1 luna si 10 zile si nu vrea sa achite salariul+diurnă.
Precizez ca in in 4 aprilie 2018 se împlinesc 2 ani de munca in aceasta firma si nu mi-a acordat concediu de odihna plătit.
Cererea de DEMISIE inca nu am innaintato.
Ce vreau sa stiu din toată povestea asta?
Pot sa-l chem in instanta pt:
1-cei 2000€ opriți abuziv pt acea REMORCĂ care de altfel avea asigurare Casco
2-fara concediu de odihna plătit
3-neachitarea salariului+diurnă pe 1 luna si 10 zile
4-sigur alte nereguli în contabilitatea firmei.
As avea câștig de cauză DIRECT ÎN INSTANTA???(Sunt si doi colegi care vor merge sa depună marturie)
MULTUMESC.
Sunt angajat intr-o firma de transport marfă in functia de sofer autocamion si de mare tiraj MTMA40t.
Lucrez 3 luni in spatiul comunitar sau detasat si cate o lună stau acasa ,dar cat stau acasa administratorul societății ne plătește contribuțiile la stat dar salariul net nu il plateste.
Acum i-mi vine tura de o lună sa satu acasa si vreau sa-mi dau demisia in acest timp.
Vreau sa precizez ca eu concediu plătit nu am avut in tot acest timp începând cu data angajării 04-04-2016!!! Nu mai vorbim ca nu am avut incluse in salariu ore de noapte,ore suplimentare si lucrez undeva la 180-200 ore lunare,sărbători legale etc.
Cum este normal si corect in situatia mea sa procedez cu demisia daca perioada asta de 1 luna calendaristica se considera preaviz plus ca mai am de luat diurnă si salar pe Romania care este minimu/ec pe jumătate de lună,si este cam rau platnic.
Alți colegi de ai mei care au plecat nu au mai primit salariul+diurnă pe cate o lună.
Eu am alta oferta de munca din data de 15-02-2018 si nu as vrea sa o pierd dar sa plec de la actualul loc de munca,cu strângere de mână și cu banii luati ????
Cam stufoasă întrebarea mea dar va rog daca ma puteti lamuri.

Multumesc.