avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Activitate adina.vladau

Activitate adina.vladau

Buna ziua!

Și pe mine ma preocupa subiectul, am căutat la sursa sa văd ce înseamnă "venituri supuse impozitării" conform Legii nr. 227/2015 - [ link extern ]
și deduc ca alocația și pensia alimentara NU reprezinta venituri supuse impozitării.
Eu așa deduc, și deci nu s-ar include în calcul la stabilirea eligibilității pentru bursa monoparentală.

Poate va ajuta și pe dvs.
Va multumesc cu recunoștință! Zi frumoasa!
Va mulțumesc pentru lămuriri, aveți idee cam cât sunt și taxele notariale pentru acest tip de servicii?
Nu, nu plătesc sulta fostului soț.
Va multumesc pentru raapuns. Hotararea este definitiva, intabularea este acum pe numele ambilor; despre trecerea pe numele meu imi sunt necesare detalii, din experienta dvs. sau a altor persoane care au facut genul acesta de acte.
Partajul este consfințit la Judecătorie, prin sentință definitiva și legalizata, aș vrea sa merg sa fac eu formalitățile la OCPI, fără notar
Buna ziua, Comunitate!

În urma partajului cu fostul sot, apartamentul care acum este pe numele ambilor va trece în proprietatea mea.

La DITL știu ce am de făcut, însă am înțeles ca trebuie sa trec rolul pe numele meu și la OCPI Bucuresti, pentru cadastru.
Aveți informații despre ce este de făcut la aceasta autoritate?
- Ce acte sunt necesare
- Dacă se pot depune online și unde
- Cam cât sunt taxele și
- Cât durează după depunerea actelor.

În afara de DITL și OCPI mai este ceva de făcut pentru a trece proprietatea la mine?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare si imi cer scuze daca s-a mai abordat subiectul: mai exista firme care inca asteapta raspunsul autoritatilor la cererea de grant pentru capital de lucru pe masura M2 (Bucuresti)?
Am aplicat pe platforma ca toata lumea in Octombrie 2020 si nu am primit niciun raspuns pana acum, nici da, nici ba, nici clarificari, nimic!

Va multumesc anticipat, orice feedback este binevenit!