avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Raspuns autoritati la Grant M2
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Raspuns autoritati la Grant M2

Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare si imi cer scuze daca s-a mai abordat subiectul: mai exista firme care inca asteapta raspunsul autoritatilor la cererea de grant pentru capital de lucru pe masura M2 (Bucuresti)?
Am aplicat pe platforma ca toata lumea in Octombrie 2020 si nu am primit niciun raspuns pana acum, nici da, nici ba, nici clarificari, nimic!

Va multumesc anticipat, orice feedback este binevenit!
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
adina.vladau, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pentru a stabili docmiciliul fiscal in strainatate. MonicaBal MonicaBal Multumesc tuturor anticipat pentru clarificari referitoare la urmatoarea situatie : In acest moment sunt domicilat in Bucuresti si lucrez in Romania. In ... (vezi toată discuția)
In legatura cu oug 132/2020, referitor la art. 6 care prevede ... icealin icealin In legatura cu OUG 132/2020, referitor la art. 6 care prevede sprijin financiar de 2500 lei pentru angajatii care au lucrat in regim de telemunca in perioada ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina gloria v. gloria v. Buna seara, astazi mi s-a ridicat masina de langa Casa Pensii Vitan (cred ca sect 3) de sub nas. Nu era niciun loc de parcare si am lasat masina pe avarii ... (vezi toată discuția)