avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate Moraru Ramona

Activitate Moraru Ramona

Răspuns la discuția Decizia unei pedepse
Dar acesti 3 ani ?ce inseamna?
3 ani pedeapsa complementara a interziceri exercitiului drepturilor prevazut de art. 64 aliniatul 1 litera A teza II aliniatul A, B cod penal din 1969
va multumesc!
Răspuns la discuția Decizia unei pedepse
Vreau sa stiu ce inseamna aceasta decizie!cea ce am scris este cea ce a primit el!Dar nu inteleg pana la urma ce sa hotarat ?care ar fi pedeapsa finala?

Buna ziua!tatal meu este in puscarie si as vrea sa stiu ce inseamna asceasta decizie care iau dat.o!Intemeiul art. 396 aliniatul 1,2 cod procedura penala pt. Savarsirea de lovire sau vatamare cauzatoarye det moarte prevazuta de art. 183 cod penal din 1969 cu art. 5 aliniatul 1 cod. Penal la pedeapsha principala de 8 ani si 6 luni inchisoare,si 3 ani pedeapsa complementara a interziceri exercitiului drepturilor prevazut de art. 64 aliniatul 1 litera A teza II aliniatul A, B cod penal din 1969!va rog ajutatima sa stiu ce inseamna!va multumesc din suflet!
Buna!As aves o intrebare pentru ca nu stim ce ar fi de facut!Mama noastra a murit acum 4 ani!Dupa 4 ani pe tata lau luat la puscarie!El ar vrea sa ne dea casa parinteasca noua celor 2 copii!Noi fiind in strainatate!!Tata are datori la banci nu stim exact cat!Oare poate sa ne dea casa cu suscesiune ?ce ar trebui facut!Nu as vrea sa batem drumul degeaba pana in Romania si sa nu rezolvam nimic!va multumesc!