Este legal sa mi se aloce niște sarcini neconforme fisei postului și sa nu fie respectate deloc recomandarile medicului de medicina muncii?
Sunt inginer angajat al unei firme de producție a lemnului pe postul de șef schimb . Sectorul de producție cherestea are în componenta și o secție de tratare a lemnului.
Fisa postului este făcută acum 5 ani și este aferenta postului de șef schimb producție cherestea cu activități de supraveghere și coordonator al activității de tratate a lemnului.
Acum 4 ani am fost detașat în secția de tratare a lemnului ca și sef de schimb , dar cu alte atribuțiuni fata de fisa postului . Menționez ca după mutare pe acest post fisa nu a fost modificata .
În noua secție aveam în subordine 2 oameni : un stivuitorist și un necalificat . Aceeași orgaîngrămădit fiind si pe celălalt schimb.
Acum 2 ani postul muncitorului necalificat a fost desființat , atribuțiunile urmând sa fie atribuite mie pe schimbul meu ,aceeași situatie și pe celălalt schimb .
Menționez ca nici în urma acestei modificări nu am fost înștiințat prin fisa postului ca și atribuțiuni.
Acum de la 1 iunie am fost înștiințați printr-un email ca activitatea se reduce la un singur schimb format din mine și colegul de pe tura a doua .
Conform noii organizări nu se respecta fisa postului și pe linga aceasta trebuie efectuata și multa munca fizica . Menționez ca am și o hernie de disc cervicala , iar medicul de medicina muncii în ultimii 3 ani la fiecare evaluare anuala mi-a scris "a se evita efortul fizic , mediu și susținut a nu ridica greutăți mai mari de 5 kg". Aceste recomandari nu au fost respectate .
NiCi acum nu am fisa postului modificata . Aceasta fiind aceeași de acum 4 ani.
Avand in vedere ca pe un permis de pescuit eliberat de AJVPS Fagaras , scrie ca este eliberat de ANPA si ca se poate pescui pe in orice habitat natural din Romania cu exceptia Deltei Dunarii , de ce nu pot pescui pe raza altui judet in afara de judetul Brasov?