Buna ziua! Am nevoie de urmatoarea informatie, va rog: este legal ca spitalele de stat sa refuze intreruperile de sarcina la cerere, atata vreme cat avortul este legal? Multumesc!
buna ziua! las aici cazul tatalui meu: In urma unei probleme ivite la inima,medicul cardiolog + medicul de coronarigrafie mi-au recomandat operatia de by pass.Medicul chirurg cardiovascular de la Spital CC Ilescu a scris pe scrisoarea medicala ca Nu se poate interveni medical si a sugerat deplasarea la Targu Mures pt transplant.Ceea ce a scris medicul de la CC Iliescu a fost litera de lege pt alti medici chirurgi de la Spit Balotesti si Spit Militar.
Insa,la un control cardiologic la Spit Monza mi s-a recomandat sa fac cat mai repede interventia pt by pass fiind in pericol de infarct.Lucrul pe care l-am si facut acum fiind in afara oricarui pericol.Numai ca Spit Monza e spital particular si a costat interventia 6000 euro.
As vrea sa-l dau in judecata pe medicul de la CC Iliescu pt ca pe langa faptul ca a refuzat sa ma opereze,a si specificat ca nu ma poate salva decat transplantul.Si plata celor 6000 euro pe care i-am platit la Spital Monza,eu fiind platitor de asigurari de sanatate la zi.