avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... se poate face ceva in acest caz? ar fi sanse de castig?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

se poate face ceva in acest caz? ar fi sanse de castig?

buna ziua! las aici cazul tatalui meu: In urma unei probleme ivite la inima,medicul cardiolog + medicul de coronarigrafie mi-au recomandat operatia de by pass.Medicul chirurg cardiovascular de la Spital CC Ilescu a scris pe scrisoarea medicala ca Nu se poate interveni medical si a sugerat deplasarea la Targu Mures pt transplant.Ceea ce a scris medicul de la CC Iliescu a fost litera de lege pt alti medici chirurgi de la Spit Balotesti si Spit Militar.
Insa,la un control cardiologic la Spit Monza mi s-a recomandat sa fac cat mai repede interventia pt by pass fiind in pericol de infarct.Lucrul pe care l-am si facut acum fiind in afara oricarui pericol.Numai ca Spit Monza e spital particular si a costat interventia 6000 euro.
As vrea sa-l dau in judecata pe medicul de la CC Iliescu pt ca pe langa faptul ca a refuzat sa ma opereze,a si specificat ca nu ma poate salva decat transplantul.Si plata celor 6000 euro pe care i-am platit la Spital Monza,eu fiind platitor de asigurari de sanatate la zi.
Bună ziua,

Se poate incerca o actiune in despagubire, insa sansele de castig nu pot fi exprimate si personal nu cred ca sunt foarte mari.
Astfel de spete sunt complexe si necesita sa va blindati cu acte medicale,opiniile altor doctori pt ca atunci cand evlueaza sansele avocatul sa aiba suportul de specialitate al unor medici,Din punctul meu de vedere sansele sunt foarte mici,
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a ... Conina Conina Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a dat concediu medical pt cod 01 iar codul de boala 651 atat pe perioada spitalizarii cat si pe ... (vezi toată discuția)
Protezele mecanice brutaru vasilica brutaru vasilica Eu am suferit a interventie medicala la inima,, o proteza mitrala,,am platit 1000euro proteza plus 2000RON medicamentatia la terapie intensiva:((. Anestezistul ... (vezi toată discuția)
Malpraxis petrebeatrice petrebeatrice buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)