avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... protezele mecanice
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

protezele mecanice

Eu am suferit a interventie medicala la inima,, o proteza mitrala,,am platit 1000euro proteza plus 2000RON medicamentatia la terapie intensiva:((. Anestezistul mi-a cerut pt anestezie 150EURO iar blocul operator 500EURO plus analiza angiocoronarografia 150EURO.Precizez ca sunt pensionara de drept si ma platait cnase cat am lucrat.Am facut operatia la Targul Mures si am platit acesti bani mi s-a spus "E criza" si trebuie se platesc.PENTRU CE AM PLATIT ATATIA ANI CNAS DACA PLATESC LA SPITAL?#-oX
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
George, Avocat

Alte discuții în legătură

Ajutor urgent! posibil malpraxis! nickra nickra Buna seara, avem nevoie urgenta de ajutor cu privire la urmatoarea situatie: - barbat (angajat ca electrician la spitalul de boli infectioase Matei Bals) ... (vezi toată discuția)
Ramburs total/partial tratament in austria+acuzatie malpraxis vaslui Nicoleta Cretu Nicoleta Cretu Buna ziua, [u][b]Detalii despre caz:[/b][/u] In luna februarie 2009, pacientul (tatal meu) a acuzat dureri abdominale, s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)