avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar duminica 19-10-2014 ajunsese la terapie intensiva! iata cum: TATAL MEU suferea si de alte complicatii pt care necesita tratament! i se administra in spital! numai ca in tura de duminica asistenta de serv probabil nu la supravegheat,si innecandu-se cu acele pastile a ramas fara oxigen indeajuns de mult incat creierul lui sa nu mai primeasca oxigen!!! am intrebat cum de s-a putut intampla asa ceva iar raspunsul a fost ceva in genul:S-A INECAT,L-AM RESUSCITAT ,DAR E BINE ESTE LA TERAPIE INTENSIVA! BUN... la terapie intensiva in 6 zile stand de vb cu 6 medici diferiti am ajuns sa aflu ca tatal meu are 6 stari!!! nu mai stiu ce cale sa apuc! nu vreau sa acuz neaparat, nu vreau bani! vreau doar ca daca cineva este vinovat de neglijenta sa plateasca pt ca altii sa nu treaca prin ce trec eu! multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: arlette , utilizator 13:48, 28 Octombrie 2014
Faceti plangere la Colegiul Medicilor si se va cerceta.
Acuma medicii tin cu medicii, greu sa obtineti ceva pentru malpraxis pe cale juridica.
Buna ziua
Inteleg disperarea postata mai sus.Eu sunt inca amortita de soc chiar daca a trecut o luna de la o intimplare similara.
Tatal meu, care de aproape 6 ani este imobilizat la pat in urma unui AVC,cu paralizie partea dreapta ,afectat fiind si centrul vorbirii ,a facut brusc o ischemie acuta pe piciorul stang,cel sanatos.L-am transportat la spitalul judetean cu ambulanta,aflu de la un medic din UPU ca este grav,fara sa-mi dea prea multe detalii sunt invitata sa astept afara pana ce va fi investigat si vazut si de cardiolog.Cand am fost chemata,mi-au comunicat ca va fi internat pe sectia de cardiologie.Am asteptat cuminti in salon vreo 2 ore,fara ca tata sa primeasca nici un fel de perfuzie sau cineva din personalul medical sa vina la pat.Drept urmare,cobor sa o iau de la capat,adica la UPU sa aflu care este rezultatul investigatiilor si ce este de facut.Am aflat ca de fapt medicul ce tinea locul cardiologului era de fapt diabetician,nici un alt cardiolog nefiind in spital.Mi se spune sa astept,..si am asteptat pana a doua zi la ora 9 cind cardiologul
de pe sectie imi comunica sa ma gandesc repede,sa aiba si el timp sa se consulte cu un chirurg -deoarece piciorul tatalui trebuie amputat!Am incremenit pe loc! Am inceput cu greu sa reactionez si am cerut sa mi se dea alternative.Raspunsul a fost...E DEPASIT !Auzisem si in ziua precedenta acest termen.Am cerut dr sa precizeze ce inseamna depasit? Faptul ca are 82 ani? ca are tarele AVC-ului sau este depasita situatia piciorului? Si una si alta imi raspunde.
Imi asum riscul vartstei,al complicatiilor cronice cat despre ischemia eu eram cu tata in spital din ziua precedenta de la ora 15!
Fata de aceasta reactie a mea,ca un FAVOR, se face trimitere catre chirurgie vasculara
Bucuresti desi timpul pentru o astfel de interventie este de 6 -8 ore si deja trecuse 18 ore !
La Bucuresti,dupa cca 30 ore si 3 de operatie,piciorul SE INCALZESTE ,deci procedura de revascularizare reusita.
Din pacate,in urmatoarea noapte mai migreaza un cheag care se opreste sub genunche.Este pregatit din nou pentru interventie si dupa alte 3 ore tata ramane fara picior de deasupra genunchiului.
Pot sa ma impac cu ce a hotarat Bunul Domn,adica sa reziste la doua interventii dar nu pot sa ma impac cu gandul ca a pierdut piciorul sanatos datorita celor 24 ore cat a stat internat la sp.judetean!
Nu pot sa inteleg: indolenta?,incompetenta? criminali?
Va rog sa-mi spuneti in cat timp si care sunt pasii pe care sa-i fac in situatia prezentata.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E sau nu e malpraxis ce s-a intamplat cu tatal meu in spital? gabrielab_ gabrielab_ Buna ziua, Va intreb si eu ceva rapid, sper sa se gaseasca cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns. Tata e in spital, a fost internat pt. o bacterie ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)
Externare pacient in stare critica ContSters422418 ContSters422418 Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta obtinerii unui sfat intr-o situatie foarte delicata. In cazul in care nu am ales corect categoria din ... (vezi toată discuția)