avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am nevoie de urmatoarea informatie, va rog: ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am nevoie de urmatoarea informatie, va rog: este legal ...

Buna ziua! Am nevoie de urmatoarea informatie, va rog: este legal ca spitalele de stat sa refuze intreruperile de sarcina la cerere, atata vreme cat avortul este legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 16:42, 25 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Vă asigur că în legislația națională nu există o prevedere legală care să reglementeze situația dumneavoastră privind refuzul unei cereri de înterupere sarcină. Astfel, medicul curant are posibilitatea de a se prevala de crezul său profesional sau religios atunci când își motivează refuzul și nu poate fi sancționat în niciun fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie foaie observatie clinica si copii investigatii efectuate dumibog dumibog Va salut, Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot obliga spitalul la care am fost internat sa-mi elibereze o copie conforma cu ... (vezi toată discuția)
Avocat malpraxis Beatrice22 Beatrice22 Buna ziua, în data de 23 iunie eram insarcinata in 5 saptamani cand am plecat in concediu la Baile Tusnad. Am avut unele sangerari, iar medicul care imi ... (vezi toată discuția)
Cuantum daune materiale si morale 181 cod penal cafea1 cafea1 Buna. un ins mi-a rupt mana - bratul drept - si la prima investigatie medicul mi-a dat 45 de zile. ulterior m-a examinat si mi-a recomandat inca 3 saptamani sa ... (vezi toată discuția)