avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat malpraxis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat malpraxis

Buna ziua, în data de 23 iunie eram insarcinata in 5 saptamani cand am plecat in concediu la Baile Tusnad. Am avut unele sangerari, iar medicul care imi monitoriza sarcina mi.a spus sa iau Utrogestan si Acid Folic, iar daca starea se agravează sa merg la cel mai apropiat spital.Sangerarea a devenit mai abundenta si am plecat la spitalul din Miercurea Ciuc, acolo nimeni nu vorbea limba romana, dupa 30 min am fost trimisi la sectia de ginecologie.Acolo mi.au facut ecografie intravaginala si mi s.a spus că am iminenta de avort.Au spus că ei nu au ce sa imi faca si sa merg cat mai repede la București ca nu sunt de'a locului.Am plecat si pe drum starea mi s.a agravat si mai rau, am sunat la 112 și am fost redirectionata tot la spitalul din Miercurea Ciuc. Dupa îndelungi discuții, au fost de acord sa ne puna la dispozitie o ambulanță, dar CONTRA COST(1200 RON) pana la spitalul Elias. Aici ni s.a spus din camera de garda sa nu avem speranțe sa mai fie ceva in burtica, pentru ca dupa un drum de 300 km mai mult ca sigur am pierdut sarcina, ceea ce s.a si intamplat. M.ar putea ajuta cineva cu acest caz ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:20, 21 August 2018
În spațiul public al forumului (în topicuri) nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde. Consultanții pot fi contactați folosind butoanele SUNĂ, EMAIL, iar ofertele de servicii se fac prin mesageria privată.

lista consultanti
www.avocatnet.ro/Consultanti...
Daca avortul era inevitabil nu se putea face nimic.
Incercati sa mergeti cu actele medicale la avocat daca credeti ca nu era vorba de avort pentru o analiza atenta a actelor.
Gasiti aicvi informatii despre malpraxis-ul medical.
Informatiile va pot fi utile daca doriti sa deschideti actiune in civil impotriva spitalului/ medicului.
O intrebare s-ar impune. Daca erati gravida si aveati probleme cu sarcina, medicul care va monitoriza nu v-a sugerat ca ar fi mai bine sa nu mergeti la bai ?!
Buna ziua, nu aveam probleme cu sarcina, analizele pe care le.am făcut dupa ce am aflat ca sunt însărcinată au ieșit foarte bine, nu reiese din rezultat sa am vreo problema cu sarcina.
Problema nu este ca eu aveam sau nu probleme cu sarcina, problema este ca intr.un spital din România eu nu am fost păstrată pentru a mi se acorde îngrijiri, era foarte simplu sa mi se administreze un Clexan sau orice alta intervenție sa fie salvată sarcina.Ei au preferat să imi spuna ca nu suntem din zona si sa mergem in Bucuresti pentru ca de acolo suntem.
Multumesc !

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti aicvi informatii despre malpraxis-ul medical.
Informatiile va pot fi utile daca doriti sa deschideti actiune in civil impotriva spitalului/ medicului.
O intrebare s-ar impune. Daca erati gravida si aveati probleme cu sarcina, medicul care va monitoriza nu v-a sugerat ca ar fi mai bine sa nu mergeti la bai ?!

Cele mentionate de dvs. trebuie analizate si in raport de actele medicale.
Daca au refuzat aplicarea unui medicament pe motiv ca sunteti din alta zona si nu mai avortati atunci este foarte grav.
Va trebui stabilita cauza avortului.
In cate luni erati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! Ellla22121994 Ellla22121994 Buna ziua... am si eu o problema am fost in data de 4 decembrie la urgente intr-un spital .... facandumi in preababil un test de sarcina ce a iesit pozitiv ... ... (vezi toată discuția)
Sarcină cu iminență de avort. ce pot să fac dacă administratora firmei mă hărțuiește din această cauză, și nici nu vrea să îmi modifice programul de lucru? tintea.alexandra tintea.alexandra Buna ziua, Am si eu mai multe nelamuriri. Am 11 saptamani de sarcina, de la prima ecografie mi s-a descoperit un chist pe partea cu sarcina si ulterior la ... (vezi toată discuția)
Mai pot trage la raspundere un medic dupa 8 ani TANTA48 TANTA48 in anul 2002 fica mea {mariana}erea insarcinata cu al 2lea copil,sarcina in luna a 4 a s-a lovit tare in burta intr-o cazatura,cu toate ca durerile i-au ... (vezi toată discuția)