avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mai pot trage la raspundere un medic dupa 8 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mai pot trage la raspundere un medic dupa 8 ani

in anul 2002 fica mea {mariana}erea insarcinata cu al 2lea copil,sarcina in luna a 4 a s-a lovit tare in burta intr-o cazatura,cu toate ca durerile i-au trecut repede am mers la spital la camera de garda,doctorul de garda o persoana cunoscuta ca spagar nici nu a examinat-o a solicitat brancardierului care erea de fata sa o vada,dupa informatiile primite de la brancardier ne-a zis ca este amenintare de avort,am mers acasa urmand sa urmarim starea sarcinei pe parcurs.de a 2 zi seara a inceput sa o doara usor burta ,a luat un supozitor novocalmin si a lasat-o in timp scurt,a 3 zi a inceput sa o doara din nou crescand durerile atunci am mers la spital inapoi ,am gasit medicul cu care a nascut primul copil,acesta s-a speriat vazand cat de grav este chiar ne-a certat crezand ca a incercat o provocare de avort acasa.a bagat-o imediat in sala de operatie fiind nevoit sa-i faca extrectomie totala ptr. a-i salva viata.operatia a fost o reusita dar cand acest doctor i-a cerut socoteala celuilant acela a ziz ''ca cine stie ce a facut fata ca el i-a spus sa se interneze,este adevarat ca a zis sa se interneze dar si la primul copil i-a zis de 2 ori ca este amenintare de avort a si internat-o a diagnosticat-o cu sifilis si repetand analizele la alt medic am constatat ca nu erea nici o problema. nu ar fi singurul caz fica mea am dicutat cu mai multe persoane pe holul spitalului care au avut probleme cu acel doctor care are atitudini diferite in-tre pacienti care dau bani si cei care nu dau,cu care se poarta dezinteresat si vulgar prin injuraturi si vb vulgare.nu am facut reclamatie atunci imediat ca fica nu avea servici venitul nostru erea sub nivelul de trai si stiam din discutiile cu alte persoane ca spitalul il sutine ,fiind un medic f bun in aceasta meserie putand executa un avort si la 7 luni,si in acelas domeniu si acelas spital lucreaza si fiul dansului tot doctor. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:37, 25 August 2010
e putin cam tarziu, din pacate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident cu victime clardeluna clardeluna Buna, In urma cu vreo 3 saptamani am avut intr-o intersectie un accident cu un logan in regim de taxi in urma caruia conducatorul taxiului a chemat ... (vezi toată discuția)
Posibil caz malpraxis? User4567 User4567 Buna ziua! In urma unei căzături am ajuns la spitalul de urgenta al orașului în care locuiesc cu dureri puternice de cot. Am fost trimis la radiografie ... (vezi toată discuția)