Bună dimineața. Fostul soț trebuie sa ia copilul în timpul vacantei a treia și a patra săptămână din lunile iulie și august.Cum se calculează data când trebuie sa îl ia?
Sunt in proces cu tatăl copilului pentru custodia copilului. Prima instanta a hotărât ca copilul sa stea la mine si tatălui drept de vizita primul si al treilea weekend din luna dar tatăl a facut recurs.Deocamdată nu s-a judecat recursul.El a facut sesizare la asistență socială precum ca eu nu vreau sa ii dau băiatul si îmi spune k sunt obligata sa respect hotărârea.Mentionez k o perioadă de timp a stat la tata el nefiind de acord sa mil dea
Eu am inaintat actiunea de divort si intre timp sotul a cerut o hotarare prezidentiala prin care solicita ca,copilul nostru (4 ani si 4 luni) sa locuiasca si la el doua saptamani pe luna pana la solutionarea cazului si eu am fost de acord doar ca nu ne intelegem referitor la gradinita.Copilul fiind inscris la el in sat,eu facandu-mi mutatie la parinti la oras vreau sa ii fac transfer aici si el nu este de acord pt.ca el nu prea il duce.Ce pot sa fac? Se mai poate revoca hotararea?