avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se calculează a treia si a patra săptămână ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se calculează a treia si a patra săptămână din luna?

Bună dimineața. Fostul soț trebuie sa ia copilul în timpul vacantei a treia și a patra săptămână din lunile iulie și august.Cum se calculează data când trebuie sa îl ia?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 13 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
15-28 iulie si 12-25 august. Discutati cu tatal si stabiliti impreuna perioadele, pana la urma, faceti-va vacanta cu copilul si functie de concediile voastre, nu va cramponati de o zi exacta.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris ... Crissa.M Crissa.M Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris la gradinita privata (prin ordonanta presedentiala). Tatal copilului are program de vizita 1 ... (vezi toată discuția)
Cum se reia programul de vizitare minor mirceatoader mirceatoader buna ziua. va rog sa imi spuneti cum se reia programul de vizitare minor ( luarea la domiciliul tatalui) dupa o luna din vacanta de vara petrecuta ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! va rog sa ma ajutați în legătură cu o decizie ... Ellass Ellass Bună dimineața! Va rog sa ma ajutați în legătură cu o decizie judecătorească în ceea ce privește programul de vizitare al tatălui. Acesta are ... (vezi toată discuția)