avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se reia programul de vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se reia programul de vizitare minor

buna ziua. va rog sa imi spuneti cum se reia programul de vizitare minor ( luarea la domiciliul tatalui) dupa o luna din vacanta de vara petrecuta cu tatal. in sentinta scria ca programul e la doua saptamani, in saptamana a doua si a patra din luna (pe langa alte date privind Sarbatorile). de ex: ultima data s-a respectat pt weekendul 18-20.06, apoi a venit luna iulie cand a stat la tata; daca s-ar respecta programul din doua in doua saptamani, ar trebui luat si in 1-3 august, sau doar in 15-17 august? multumesc anticipat.
A doua saptamana din luna august este cea cu week-end-ul din 15-17 august.
multumesc de raspuns. dar se respecta a doua si a patra saptamana din luna sau perioada din doua in doua saptamani ( astfel, de ex in iunie trebuia luat 6-8 iunie si 20-22 iunie, acestea fiind prima si a treia saptamana din luna). astfel apar si decalaje de doua saptamani
Dacă e a doua şi a patra săptămână, atunci e 15-17 august. Dacă e cu "săptămânile pare" atunci ar fi săptămâna 32: 8-10 august şi săptămâna 34:22-24 august.
În cazul dvs. vor fi şi diferenţe de 3 săptămâni.
Conform hotararii pe care o aveti, trebuie sa respectati programul fixat, pentru a doua si a patra saptamana si nu cel din doua in doua saptamani, in cazul acesta existand posibilitatea ca acestea sa cada in prima sau a treia saptamana.
Daca va intelegeti cu fosta sotie, puteti schimba de comun acord, in situatii speciale, programul fixat de instanta (de exemplu: tatal este in delegatie si nu poate lua minorul in saptamana in care are dreptul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model program vizitare minor cristigibraltar cristigibraltar Buna ziua! Am nevoie de un model program vizitare minor standard,cine ma poate ajuta? (vezi toată discuția)
Program vizita minor în weekend listan listan Conform celor de mai jos, când ziua 1 a lunii pica sâmbătă, copilul ar trebui să meargă la tată în weekendul respectiv? Dar dacă pica ziua 1 a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)