avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model program vizitare minor

Buna ziua! Am nevoie de un model program vizitare minor standard,cine ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 15:27, 20 Aprilie 2016
- Tatăl îl poate lua pe minor din domiciliul mamei o dată la două săptămâni, respectiv în săptămânile 1 şi 3 ale fiecărei luni, de vineri ora 18.00 până duminică ora 18.00;
- 30 de zile în fiecare vacanţă de vară, în perioada 15 iunie – 15 iulie;
- 7 zile din vacanţa de iarnă, respectiv în anii impari, în perioada 22 decembrie – 28 decembrie, iar în anii pari, în perioada 29 decembrie – 4 ianuarie;
- 4 zile din vacanţele din timpul sărbătorilor de Paşte.
Si puteti cere si cateva ore in timpul saptamanii ca sa va vedeti copilul mai des. O pauza de 2 saptamani nu e deloc benefica minorului. Asa insa in timpul verii puteti sa-l luati si sa-l duceti in parc sau iarna sa faceti lectiile cu el.
In plus, nu uitati de zilele libere legale, 1 mai, 1 decembrie, etc. Ar trebui sa primiti jumatate din ele.
Depinde si de unde locuiti fata de minor. Am niste prieteni care au stabilit in programul de divort ca week-end-ul tatalui sa inceapa de joi, nu de vineri.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2016
When, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului ancasandu06 ancasandu06 judecatoria sect 1 bucuresti in numele legii dispune: INCREDINTAREA MINORULUI.......NASCUT LA DATA DE.....SPRE CRESTERE SI EDUCARE RECLAMANTEI; OBLIGA PARATUL ... (vezi toată discuția)
Modificare program de legaturi personale cu minorul Florin111 Florin111 In fapt ,acum un an am primit urmatorul program:''Obliga pe parata sa permita reclamantului sa aiba legaturi personale cu minorul , in sensul de a-l vizita la ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)