avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața! Va rog sa ma ajutați în legătură ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața! Va rog sa ma ajutați în legătură cu o decizie ...

Bună dimineața!
Va rog sa ma ajutați în legătură cu o decizie judecătorească în ceea ce privește programul de vizitare al tatălui.
Acesta are drept de a o lua pe minora 2 zile pe sapt (2h),primul și al treilea weekend din luna iar vacantele alternativ. De exemplu:in anii impari perioada 22-28 decembrie ,in anii pari perioada 28 dec-3 ian. Dar nu este specificat ca invers aceasta perioada sa fie la mama,respectiv în anii pari la mama per 22-28 dec ,astfel încât nu știu dacă de exemplu anul acesta in perioada 22-28 decembrie o poate lua dacă in aceasta perioada se afla cele 2 zile din timpul săptămânii ce le are în restul anului în timpul săptămânii sau vreun weekend.
Va mulțumesc pentru fiecare răspuns!
Toate cele bune !
Cel mai recent răspuns: Ellass , utilizator 10:21, 30 Noiembrie 2022
In timpul vacantei, ala e programul. Cand nu e vacanta, ia copilul în week-end si cursul saptamanii.

gi-jane2 a scris:

In timpul vacantei, ala e programul. Cand nu e vacanta, ia copilul în week-end si cursul saptamanii.

Va multumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor ContSters376123 ContSters376123 Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa clarific un aspect din hotarirea jud care precizeaza programul de vizitare minor de catre tata. Astfel se spune ca tatal ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Model program vizitare minor cristigibraltar cristigibraltar Buna ziua! Am nevoie de un model program vizitare minor standard,cine ma poate ajuta? (vezi toată discuția)