avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se mai poate modifica o hotarare judecatoreasca?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se mai poate modifica o hotarare judecatoreasca?

Eu am inaintat actiunea de divort si intre timp sotul a cerut o hotarare prezidentiala prin care solicita ca,copilul nostru (4 ani si 4 luni) sa locuiasca si la el doua saptamani pe luna pana la solutionarea cazului si eu am fost de acord doar ca nu ne intelegem referitor la gradinita.Copilul fiind inscris la el in sat,eu facandu-mi mutatie la parinti la oras vreau sa ii fac transfer aici si el nu este de acord pt.ca el nu prea il duce.Ce pot sa fac? Se mai poate revoca hotararea?
Cel mai recent răspuns: Irinaileana28 , utilizator 22:59, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos.O seara buna
Cu ajutorul unei avocate
~ Conținut șters la cerere ~
Ba da a avut loc.Am hotararea prezidentiala si m-am prezentat la proces.

Alte discuții în legătură

Transfer de la scoala elisa emilia elisa emilia Bună ziua Sunt în proces de divorț. În urma unui proces ordonanța prezidențiala, intentat de soț, am obținut domiciliul minorelor la mine. Problema ... (vezi toată discuția)
Divort, reluare nume familie, notare in cartea funciara+politie coldmountain coldmountain Buna ziua, dupa divort am revenit la numele de fata, inca nu am primit hotararea de divort nefiind redactata. In timpul casniciei am achizitionat impreuna ... (vezi toată discuția)
Divort bubuca bubuca Buna seara.am si eu o intrebare este posibil ca intr-un dosar cu acelasi obiect acelasi nr.de dosar sa fie doua hotarari.In dosar exista o hatarare definitiva ... (vezi toată discuția)