avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate REALTY&CREDIT SCORE ADVISORS SRL

Activitate REALTY&CREDIT SCORE ADVISORS SRL

Buna ziua,

Daca indemnizatia dumneavoastra este platita ca si salariu (angajat DGASPC, sau primaria de care face apartineti) da se poate accepta.
Daca nu, nici o banca/IFN nu tine cont de indemnizatia de insotitor, deoarece dumneavoastra sunteti obligat sa folositi acei bani la plata unui insotitor.

Cu stima,
Bogdan
Buna ziua,

In Romania, majoritatea bancilor/IFN-urilor care se axeaza pe finantarea firmelor (cel putin scriptic), tin neoficial cont de intarzierile avute pe persoana fizica si raportate la Biroul de Credit, CRB etc. , chiar daca oficial va promit ca nu se tine cont de acest lucru.

O zi placuta!
Răspuns la discuția Prima casa- plata ratelor
Mama dumneavoastra are doar calitate de codebitor in contractul de credit, dar dumneavoastra sunteti titularul, si propietar 100% al imobilului, deci raspunsul atat la prima cat si la a doua intrebare este NU!

Răspuns la discuția Scoatere de la Birou de Credite
Buna ziua,
1) Informatiile raportate de catre Banci/I.F.N. -uri pot fii sterse de la Biroul de Credit SA in conditiile in care aceste raportari au fost facute ABUZIV ! (Daca doriti informatii despre cum se pot sterge informatiile negative din BC ne puteti suna la 0374.065.999 nr. cu tarif normal si stabilim o intalnire la sediul nostru).
2) Legat de gradul de indatorare va dau un exemplu:
Daca dumneavoastra castigati lunar 1000 lei, ratele dumneavoastra insumate au valoarea de 300 lei + cheltuiala minima de subzistenta intre 300-350 lei pt. Bucuresti si intre 260-300 lei (ma refer strict pentru dumneavoastra, daca mai aveti copii trecuti in intretinere si care se vad in momentul in care vi se face verificarea veniturilor la ANAF, mai adaugati cate o cheltuiala pentru fiecare) pentru provincie (acestea fiind principalele cheltuieli de care bancile si/sau I.F.N. - urile tin cont in prezent) va rezulta un grad de indatorare de aproximativ 65%. Tinand cont ca normele BNR din ultimele luni impun ca bancile/I.F.N.-urile sa nu mai depaseasca gradul de indatorare la creditare de maxim 50% pe fiecare persoana in parte cu greu persoanele supraindatorate de credite mai pot accesa un credit pentru consolidarea datoriilor (pentru asta va pot ajuta colegii nostrii de la Magazinul de Credite www.CreditulM.eu ).