avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării As vrea sa contractez un credit bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

As vrea sa contractez un credit bancar

Buna seara, sunt persoana cu handicap si as vrea sa contractez un credit bancar si as vrea sa-mi spuneti daca indemnizatia de insotitor este de ajuns. Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: REALTY&CREDIT SCORE ADVISORS SRL , Consultant credite si finantari 16:18, 16 Ianuarie 2018
Bună seara,

Interesați-vă la bancă. În general se acceptă orice venituri periodice,deci și indemnizațiile de însoțitor.
Buna ziua,

Daca indemnizatia dumneavoastra este platita ca si salariu (angajat DGASPC, sau primaria de care face apartineti) da se poate accepta.
Daca nu, nici o banca/IFN nu tine cont de indemnizatia de insotitor, deoarece dumneavoastra sunteti obligat sa folositi acei bani la plata unui insotitor.

Cu stima,
Bogdan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lg.448/2006 art.27(1) madiciocan madiciocan Sint pensionar de boala in grad de handicap accentuat si abia am descoperit Art.27 (1) din Lg. 448/2006. Proasta comunicare a institutiei abilitate cu ... (vezi toată discuția)
Bună! am 21 de ani și sunt o persoană cu grad de handicap ... Rebe23 Rebe23 Bună! Am 21 de ani și sunt o persoană cu grad de handicap grav. Aș dori să mă ajutați cu o nelămurire.. Am dreptul la asistent personal, și am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)