avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate MARIUSRusu1996

Activitate MARIUSRusu1996

Răspuns la discuția Dezbatere de mostenire
Multumesc mult! O zi frumoasa!

raluk0207 a scris:

Da, o sa aveti, pentru ca sunt mosteniri distincte.

Eu am facut-o deja....pe mine m-a interesat daca mai am dreptul cand o sa se intamole si cu mama

Sa dam declaratie ca renuntam la mostenirea de la tata. (Daca dau declaratie amandoi copii,toata mostenirea se va duce la fratii decedatului, dupa ce nu veti mai fii) astea au fost cuvintele
raluk0207 a scris:

Ce anume nu vrea?

Multumesc mult! Anul acesta trebuie sa vin ultima transa de bani de la ANRPC- Bucuresti. Daca vine titlul de plata pe numele tatalui....ce putem face sa luam banii?

Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Tot patrimoniul acesteia, de la data respectiva, o sa se imparta intre dvs si sora.

Din pacate nu merge(sau nu vrea notara)

raluk0207 a scris:

Da, o sa aveti drept, din nou la mostenirea dupa mama.
Cat priveste succesiunea tatalui, puteti da o declaratie de renuntare la mostenire.

Buna ziua! Anul trecut in noiembrie tatal meu a murit, asa ca ne-am gandit sa dezbatem succesiune (eu,mama,sora mea). Eu ar trebuit sa plec din tara pentru o buna vreme de timp si m-am gandit sa fac o hartie notariala ca nu am nicio pretente la mostenire de la tata. Dupa ce o sa moara mama,eu mai am dreptul la (casa,masina, teren)???
Discuție Mostenire
Buna seara! Anul trecut in 2017 pe 21 noiembrie a murit tatăl meu. Eu,mama si sora mea,ar trebuii sa dezbatem succesiune pe (casa,masina,etc) Eu in februarie ar trebuii sa plec din tara,asa ca m-am gandit sa fac o hartie la notar precum ca renunț la orice moștenire de la tatăl meu. Cand se v-a intampla din pacate si cu mama.....eu o sa am drept de mostenire la (casa,masina...etc)???