avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere de mostenire

Buna ziua! Anul trecut in noiembrie tatal meu a murit, asa ca ne-am gandit sa dezbatem succesiune (eu,mama,sora mea). Eu ar trebuit sa plec din tara pentru o buna vreme de timp si m-am gandit sa fac o hartie notariala ca nu am nicio pretente la mostenire de la tata. Dupa ce o sa moara mama,eu mai am dreptul la (casa,masina, teren)???
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
MARIUSRusu1996, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARIUSRusu1996 , utilizator 14:15, 23 Ianuarie 2018
Da, o sa aveti drept, din nou la mostenirea dupa mama.
Cat priveste succesiunea tatalui, puteti da o declaratie de renuntare la mostenire.
Tot patrimoniul acesteia, de la data respectiva, o sa se imparta intre dvs si sora.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
AvTudor_com, utilizator
Din pacate nu merge(sau nu vrea notara)

raluk0207 a scris:

Da, o sa aveti drept, din nou la mostenirea dupa mama.
Cat priveste succesiunea tatalui, puteti da o declaratie de renuntare la mostenire.

Multumesc mult! Anul acesta trebuie sa vin ultima transa de bani de la ANRPC- Bucuresti. Daca vine titlul de plata pe numele tatalui....ce putem face sa luam banii?

Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Tot patrimoniul acesteia, de la data respectiva, o sa se imparta intre dvs si sora.

Ce anume nu vrea?

Alte discuții în legătură

Renuntare succesiune Borzah Borzah Buna ziua, am si eu o intrebare, o nelamurire.Eu am o sora, mostenim 3 sfert dintr-o jumatate de imobil impreuna, dar nu vrem asta, vrem sa renuntam la partile ... (vezi toată discuția)
Mostenire MARIUSRusu1996 MARIUSRusu1996 Buna seara! Anul trecut in 2017 pe 21 noiembrie a murit tatăl meu. Eu,mama si sora mea,ar trebuii sa dezbatem succesiune pe (casa,masina,etc) Eu in februarie ... (vezi toată discuția)
Acceptare sau renuntare la mostenire bw_vision bw_vision Buna ziua! Ma puteti lamuri si pe mine, va rog, cum trebuie sa facem o succesiune? Mama a decedat, iar tata, sora mea si cu mine trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)