Deci sa inteleg ca daca la job2 nu sunt nevoită să fac naveta sau alte conditii de risc ca la job1 tot nu pot sa lucrez?...sunt obligată să stau acasă în risc si la job2? Daca ma inteleg cu angajatorul sa lucrez de acasa la job2, prin conexiune la distanta on-line, atunci este în regula?
Buna ziua,
Dacă sunt angajată cu norma intreaga la job1 si momentan sunt in risc maternal, si la job 2 lucrez part-time sunt obligată să intru si aici in risc maternal chiar dacă nu sunt riscuri ca la job1?...daca pot lucra in continuare la job2 este vreo problema daca prestez intre orele 12-16, daca normal la job1 aveam programul 8-16? Sau trebuie după încheierea orelor de lucru de la job1 chiar dacă acolo figurez în concediu medical de risc maternal?
Va multumesc!
Buna....sunt funcționar public în cadrul unei primării, șef de birou la taxe si impozite locale.
Pot sa imi deschid un PFA ,II sau PFI in domeniul I.T.?...mentionez ca am terminat liceu de informatică si momentan am oferta unei colaborări cu o firmă pentru actualizarea unor aplicații web ce nu au legătură cu domeniul instituțiilor publice
Exista vreo incompatibilitate?