avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, Sunt functionar public și momentan ma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, Sunt functionar public și momentan ma aflu în ...

Bună seara,
Sunt functionar public și momentan ma aflu în concediu creștere copil cu handicap pana la 7 ani.
Fetita va face 7 ani curand, dar certificatul de handicap este valabil pana in februarie 2026.
Pot sa iau în baza acestui certificat concediu fără plata pana în 2026, daca nu doresc sa ma întorc încă la serviciu?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de la doi la trei ani rina68 rina68 buna ziua, am o fetita cu probleme usoare de motricitate, si am inceput sa -i fac dosar de prelungire concediu de crestere de la doi la trei ani as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa ingrijire copil cu handicap pana la 3 ani matymatizu matymatizu Buna! Am urmatoarea problema : sunt in ingrijire copil cu handicap pana la varsta de 3 ani. Fetita mea implineste 3 ani in 20.11.2014, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)