avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate eusuntozy

Activitate eusuntozy

Răspuns la discuția Numerotare contracte
Cred că nu s-a mai lovit nimeni de problema asta?
Bună seara,

Încă fac primii pași în contabilitatea unei firme SRL și tocmai ce am aflat că nu procedam corect la numerotarea contractelor pe care le închei cu alte firme/persoane fizice.

Din păcate, contractele vechi respectau următoarea numerologie:
Dacă semnam un contract în 4 aprilie, era contractul nr.1 din data de 04.04.2018, iar dacă semnam un alt contract în 5 aprilie, era tot contractul nr. 1 din data de 05.04.2018 și acum așa sunt numerotate toate contractele mele. Aproximativ 15-20 de contracte.

Nu știu cum să le modific pe cele vechi și cum să continui cu versiunea bună.

Oare mă puteți ajuta în acest sens? Ce e de făcut?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Super! Foarte util acest răspuns! O seară liniștită și mulțumesc!
Bună ziua!

Mi-am înființat o firmă în feb 2017 sub forma de SRL-D, iar acum doresc să o transform în SRL, menționez că sunt singurul asociat unic al firmei.
De ce acte am nevoie pentru această schimbare?

De asemenea, pot schimba cu ocazia aceasta și codurile CAEN? Principala activitate rămâne, aș dori să le schimb doar pe cele secundare.

Mulțumesc!
Mulțumesc! :)
Bună seara,
În dorința de desființa PFA-ul, am început demersurile, dar am reușit să pierd certificatul de radiere în original al PFA-ului, după ce l-am ridicat de la Registrul Comerțului și nu mai reușesc să închid PFA-ul la Anaf. Menționez că totuși am o copie xerox a acestui certificat (nu e legalizată).
Ce soluții există? Mulțumesc!