avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am pierdut Certificatul de Radiere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am pierdut Certificatul de Radiere PFA

Bună seara,
În dorința de desființa PFA-ul, am început demersurile, dar am reușit să pierd certificatul de radiere în original al PFA-ului, după ce l-am ridicat de la Registrul Comerțului și nu mai reușesc să închid PFA-ul la Anaf. Menționez că totuși am o copie xerox a acestui certificat (nu e legalizată).
Ce soluții există? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: eusuntozy , utilizator 19:47, 14 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
se poate solicita duplicat de la Registrul comertului
Mulțumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare ionelzan ionelzan am o societate PFA COMERT CU AMANUNTUL cod.4711,as dori sa o inchid ,ce demersuri trebuie sa fac,ce acte trebuie sa depun ,la finante,doresc acum ca se ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa GOG STELIAN GOG STELIAN La inchiderea PFA este obligatoriu plata impozitelor catre finante sau acestea se pot plati si dupa inchidere (vezi toată discuția)
Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)