avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare

am o societate PFA COMERT CU AMANUNTUL cod.4711,as dori sa o inchid ,ce demersuri trebuie sa fac,ce acte trebuie sa depun ,la finante,doresc acum ca se incheie si anul.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:38, 29 Decembrie 2012
In primul rand faceti radierea la registrul comertului. Pentru aceasta aveti nevoie de o cerere tipizata la care anexati certificatul de inregistrare in original si certificatele constatatoare de autorizare. Ulterior, dupa ce aveti rezolutia directorului de la registru comertului prin care s-a dispus radierea PFA, anuntati si ANAF-ul. Oricum si registru comertului ii anunta pe cale electronica radierea PFA-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere intreprindere individuala stirbuviorel stirbuviorel Doresc sa inchid o intreprindere individuala. Care sunt pasii? (vezi toată discuția)
Ce acte primesti cand radiezi un pfa? florin_adrian florin_adrian In 2006 am deschis un pfa si in 2010 l-am radiat..teoretic.mi au zis ca o sa imi trimita in scris acasa o dovada ca a fost radiata dar totusi nu am primit ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa gheocaiulian gheocaiulian Am infiintat PFA in ideea de a desfasura o activitate independenta. In cazul in care in aceasta perioada am fost angajat permanent al unei societati ce trebuie ... (vezi toată discuția)