avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numerotare contracte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numerotare contracte

Bună seara,

Încă fac primii pași în contabilitatea unei firme SRL și tocmai ce am aflat că nu procedam corect la numerotarea contractelor pe care le închei cu alte firme/persoane fizice.

Din păcate, contractele vechi respectau următoarea numerologie:
Dacă semnam un contract în 4 aprilie, era contractul nr.1 din data de 04.04.2018, iar dacă semnam un alt contract în 5 aprilie, era tot contractul nr. 1 din data de 05.04.2018 și acum așa sunt numerotate toate contractele mele. Aproximativ 15-20 de contracte.

Nu știu cum să le modific pe cele vechi și cum să continui cu versiunea bună.

Oare mă puteți ajuta în acest sens? Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: eusuntozy , utilizator 10:42, 5 Iulie 2018
Cred că nu s-a mai lovit nimeni de problema asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un sfat...semnare contract de munca gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o situatie ...Am lucrat 3 ani jum la o firma srl. Patronul meu avea 2 firma X si y. Eu eram singura angajata pe firma x, ... (vezi toată discuția)
Noutati privind revisal-ul, potrivit hg nr.500/2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane fizice si sc tai2706 tai2706 Doresc sa imi incerc norocul in domeniul agricol. Detin o sera unde doresc sa cultiv legume pe care vreu sa le comercializez magazinelor de specialitate. ... (vezi toată discuția)