Sa zicem ca eu termin cu divortul sper sa ma ajute d.zeu sa termin cat mai repede si imi iau numele meu de fata cum adica ca actualul nu poate recunoaste copilul din moment ce eu nu mai port numele fostului si copilul nu este al lui nu inteleg este un lucru absurd..eu nu am relatii cu el de mai mult de 2 ani..cum se poate asa ceva nu inteleg sincer va spun sunt disperata nu stiu la cine sa apelez si ce sa mai fac.. insa va spun nu vad normal treaba cu copilul. De exemplu el are acum un copil cu alta femeie si din cate spune wl nu a avut probleme la certificatul copilului la pus pe numele femeii cu care este chiar daca el este casatorit cu mine insa eu nu pot? Nu inteleg..vreau sa inaintez cat mai repede divortul daca stiti un avocat bun care ma poate ajuta cu aceasta problema v.as fi recunascatoare.
Cum adica sa cedez? Nu inteleg . Eu vroiam sa divortez la notar foarte simplu insa cum el ma santajeaza si nu este de acord nu pot face altceva decat prin instanta. Nici nu aveam de gand sa.i dau acesti bani chiar daca ai aveam eu ma chinui printre straini ca sai dau bani unui drogat betiv si puscarias ce este scuzatimi expresia. Eu vreau sa stiu tot ce ar trebui sa fac de aici din spaniacu un avocat sa ma indrume tot ce am nevoie cat ma costa toata treaba si in cat timp se va termina asta ma intereseaza cel mai mult sa termin inainte de a naste pentru nu a avea probleme la recunoasterea copilului.
Cat m.ar costa avans in vedere ca trebuie sa ma reprezinte un avocat pentru ca eu nu pot veni in romania. Vreau sa divortez cu ajutorul unui avovat si fostul sot la fel nu este de acord cum v.am spus mai sus. In aceasta situatie care ar fi pretul ? Multumesc frumos!
As putea trimite pe mama mea cu o procura sa ridice un duplicat din romania. Sunteti sigura ca se va termina in doar 2 luni? Avocati diferiti mi.au dat termen si de 6 luni. 3 luni... .
Noi suntem din pitesti. De ce acte as avea nevoie? Mentionez ca nu am certificatul de casatorie nici macar o copie. Fostul il detine si nu vrea sa mil des. In cat timp ar termina divortul in aceasta situatie? Multumesc frumos
Buna ziua am o problema urgenta. Sunt casatorita cu un baiat in pitesti . El este in romania eu in spania. Fiecare avem viata noastra alte relatii deoarece ne.am despartit acum 2 ani. El nu a bagat divortul insa eu acum vreau sal inaintez problema este ca am luat legatura cu el si ma santajeaza sai dau 2000 euro ca sa imi semneze divortul. Cum as putea proceda? Cat m.ar costa divortul cu un avocat. Si cat timp ar dura? Mentionez ca nu avem copii nici bunuri in comun. Astept un raspuns urgent. Sunt pe cale sa fiu mama si trebuie sa divortez cat se poate se repede pentru ca actualul nu va putea recunoaste copilul aici in spania imi va trece copilul pe numele fostului. Ba rog un sfat. Multumesc frumos
Buna seara. Sunt casatorita cu un baiat problema este ca de 2 ani ne.am despartit insa nu am divortat pentru ca eu sunt in spania el este in romania. Acum eu am alta relatia . El la fel si suntem de acord sa divortam . Cum as putea divorta fara sa ma deplasez in romania din motive personale nu ma pot duce in romania. Precizez ca nu avem nimic in comun (copii sau bunuri ) insa am numele lui de familie. cum pot peoceda si cat ar costa divortul si in cat timp se va desfasura ( am auzit ca dureaza 30 zile lucratoare) multumesc frumos!