avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Activitate Cezara2017

Activitate Cezara2017

Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Multumesc mult pentru raspuns. Tinem legatura.
Multumesc mult pentru raspuns. Am depus o cerere de urgentare si am primit raspunsul prim procurorului cu amenda pentru ca am indraznit sa solicit urgentarea solutionarii cazului. Considerati ca mai exista si alte cai prin care pot pune in miscare lucrurile astfel incat sa se incheie acest caz, indiferent de solutia data?
Buna seara.
Am mai scris si in urma cu cateva luni legat de cazul meu. In luna iulie anul trecut intentionam sa plec din curtea casei cu masina si am virat cu spatele pentru a iesi in drumul principal, senzorii masinii m-au avertizat si in acel moment un barbat a pus mainile pe masina si am oprit imediat. M-am speriat mai ales ca eram insarcinata in luna a 7-a in acel moment. Impreuna cu acest barbat pe trotuarul din fata casei era si o femeie. I-am invitat in curte daca i-am lovit, daca e cazul sa mergem la spital sau nu. Totul a decurs normal, doamna si domnul in cauza nu au suferit nici o vatamare, au plecat acasa asigurandu-ma ca nu li s-a intamplat nimic.
In aceeasi zi, seara, doamna s-a prezentat la Urgenta acuzand diverse dureri...dar din documentele medicale problemele de sanatate specifice varstei nu aveau nici o legatura de cauzalitate cu presupusul accident. In aceeasi dupa amiaza politia mi-a ridicat permisul si incadrandu-ma la infractiunea de paradirea locului accidentului. S-au dat declaratii, doamna nu a depus plangere penala...insa de aproape un an eu nu am permis si mai rau decat atat nu stiu nici cand se va intampla asta.
Va adresez rugamintea de a ma sfatui ce demersuri sa facem, cui s ne adresam ce trebuie facut in acest caz.
Aveti perfecta dreptate Domnule Avocat...acest aspect ar fi trebuit sa se intample deja. Insa ce putem face noi pentru urgentarea acestui proces?
Nu am fost audiata, nimeni nu a fost audiat. Martori ar fi sotul meu care a iesit primul din curte cu masina lui si era coborit din masina in momentul impactului, si domnul care era cu doamna, fiul ei.
Am fost de nenumarate ori la Politie, Parchet, dar nimeni nu are un raspuns...:(((
Buna ziua,

Mi-a fost retinut permisul de conducere in urma unui eveniment intamplat in luna iulie 2017, eu fiind insarcinata in luna a 7-a, am iesit cu masina din curtea casei cu spatele pana pe podul din fata casei. Senzorii masinii au transmis semnale sonore ca m.am apropiat de ceva. Era o femeie si um barbat. Barbatul a pus mainile pe masina, iar pe femeie a impins-o si a cazut. M-am speriat, am oprit imediat masina, am intrat cu totii in curte, am stat de vorba, daca e cazul sa mergem la spital. Nimeni nu a suferit nici o vatamare.
Seara, doamna in varsta de 65 de ani s-a prezentat la Serviciul de Urgenta...acuzand diferite dureri, din investigatiile realizate, problemele de sanatate ale doamnei fiind specifice varstei nu erau din cauza incidentului relatat.
Politia a fost sesizata, mi-a fost retinut permisul de conducere, iar fapta a fost incadrata la parasirea locului accidentului.
Doamna nu a facut plangere penala, nu are certificat medico -legal deoarece din documentele medicale nu reies probleme de sanatate cauzate de acest incident , dar cu toate acestea de 6 luni de zile, dosarul se afla in acelasi stadiu.
Va rog mult de tot sa ma sfatuiti ce demersuri sunt necesare pentru a urgenta clarificarea dosarului, catre cine sa ma indrept cu solicitari pentru a primii un raspuns.

Multumesc mult.

Cu respect,