Mi-a fost retinut permisul de conducere in urma unui eveniment intamplat in luna iulie 2017, eu fiind insarcinata in luna a 7-a, am iesit cu masina din curtea casei cu spatele pana pe podul din fata casei. Senzorii masinii au transmis semnale sonore ca m.am apropiat de ceva. Era o femeie si um barbat. Barbatul a pus mainile pe masina, iar pe femeie a impins-o si a cazut. M-am speriat, am oprit imediat masina, am intrat cu totii in curte, am stat de vorba, daca e cazul sa mergem la spital. Nimeni nu a suferit nici o vatamare.
Seara, doamna in varsta de 65 de ani s-a prezentat la Serviciul de Urgenta...acuzand diferite dureri, din investigatiile realizate, problemele de sanatate ale doamnei fiind specifice varstei nu erau din cauza incidentului relatat.
Politia a fost sesizata, mi-a fost retinut permisul de conducere, iar fapta a fost incadrata la parasirea locului accidentului.
Doamna nu a facut plangere penala, nu are certificat medico -legal deoarece din documentele medicale nu reies probleme de sanatate cauzate de acest incident , dar cu toate acestea de 6 luni de zile, dosarul se afla in acelasi stadiu.
Va rog mult de tot sa ma sfatuiti ce demersuri sunt necesare pentru a urgenta clarificarea dosarului, catre cine sa ma indrept cu solicitari pentru a primii un raspuns.
Nu am fost audiata, nimeni nu a fost audiat. Martori ar fi sotul meu care a iesit primul din curte cu masina lui si era coborit din masina in momentul impactului, si domnul care era cu doamna, fiul ei.
Am fost de nenumarate ori la Politie, Parchet, dar nimeni nu are un raspuns...:(((