avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Buna ziua,

Mi-a fost retinut permisul de conducere in urma unui eveniment intamplat in luna iulie 2017, eu fiind insarcinata in luna a 7-a, am iesit cu masina din curtea casei cu spatele pana pe podul din fata casei. Senzorii masinii au transmis semnale sonore ca m.am apropiat de ceva. Era o femeie si um barbat. Barbatul a pus mainile pe masina, iar pe femeie a impins-o si a cazut. M-am speriat, am oprit imediat masina, am intrat cu totii in curte, am stat de vorba, daca e cazul sa mergem la spital. Nimeni nu a suferit nici o vatamare.
Seara, doamna in varsta de 65 de ani s-a prezentat la Serviciul de Urgenta...acuzand diferite dureri, din investigatiile realizate, problemele de sanatate ale doamnei fiind specifice varstei nu erau din cauza incidentului relatat.
Politia a fost sesizata, mi-a fost retinut permisul de conducere, iar fapta a fost incadrata la parasirea locului accidentului.
Doamna nu a facut plangere penala, nu are certificat medico -legal deoarece din documentele medicale nu reies probleme de sanatate cauzate de acest incident , dar cu toate acestea de 6 luni de zile, dosarul se afla in acelasi stadiu.
Va rog mult de tot sa ma sfatuiti ce demersuri sunt necesare pentru a urgenta clarificarea dosarului, catre cine sa ma indrept cu solicitari pentru a primii un raspuns.

Multumesc mult.

Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Cezara2017 , utilizator 14:46, 17 Ianuarie 2018
In ce stadiu sunt cercetarile?ati fost audiata? au fost audiate restul persoanelor implicate? exista martori?ce calitate aveti in dosar?
Nu am fost audiata, nimeni nu a fost audiat. Martori ar fi sotul meu care a iesit primul din curte cu masina lui si era coborit din masina in momentul impactului, si domnul care era cu doamna, fiul ei.
Am fost de nenumarate ori la Politie, Parchet, dar nimeni nu are un raspuns...:(((
In primul rand, trebuie sa fie audiate toate persoanele implicate...
Aveti perfecta dreptate Domnule Avocat...acest aspect ar fi trebuit sa se intample deja. Insa ce putem face noi pentru urgentarea acestui proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere Cezara2017 Cezara2017 Buna seara. Am mai scris si in urma cu cateva luni legat de cazul meu. In luna iulie anul trecut intentionam sa plec din curtea casei cu masina si am virat ... (vezi toată discuția)
Am avut accident cu un pieton care traversa neregulamentar, urmarea fiind o fractură de umăr și o posibilă contuzie la omoplat. care pot fi consecințele pentru mine? Cristi1321 Cristi1321 Salut. Acum cateva zile am lovit un pieton care traversa neregulamentar, asta sa intamplat in Urziceni Ialomita pe soseaua Calea Bucuresti (acea sosea are 2 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier-durata exagerata si actiuni inexistente Bodo_P Bodo_P Buna ziua, va cer ajutorul intr-o problema destul de sensibila pentru mine. Pe data de 3.07.09 (intr-o vineri) am fost implicat intr-un accident soldat cu ... (vezi toată discuția)