Decizie definitiva si irevocabila care nu poate fi executata!
Buna ziua, am o decizie definitiva si irevocabila pe care nu poate fi executata.
Este vorba despre anularea PARTIALA a unei autorizatii de constructie.
Autorizatia de constructie a fost emisa pentru consolidarea unei cladirii si schimbarea destinatiei acesteia, schimbare de destinatie pentru care era nevoie de acordul meu in calitate de vecin.
Instanta a decis " Anulare partiala a autorizatiei, in ceea ce priveste schimbarea de destinatie, pentru care era necesar acordul reclamantului".
Am contactat 2 executori judecatoresti si dumnealor au spus ca nu au ce executa pe baza acestei decizii.
De asemenea avocatul care s-a ocupat de proces a spus ca el considera ca nu se mai poate nimic!
Ce pot face in aceasta situatie?
Refuz sa accept situatia ca am o decizie favorabila mie, dar nu pot face nimic cu ea, este ca si cum am pierdut procesul, desi instanta mi-a dat dreptate!
Va rog frumos am nevoie de idei, sfaturi, sugestii de la dvs.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Buna ziua, va expun pe scurt situația mea:
Vecinii de langa mine construiesc la mai puțin de 2 m de casa mea o statie de decontaminare deșeuri nucleare fara acordul meu.
Această construcție constă într-o săpătură de ceva 4m adâncime, săpătură in urma căreia au apărut deja fisuri in casa mea.
Pe langa lipsa acordului meu pt săpătură in autorizația de construire am observat și alte posibile ilegalități.
Doresc să fiu despăgubit pt aceasta construcție/săpătură fara acordul meu sau măcar să le anuleze autorizația de construcție.
Am nevoie de sfaturile dvs și de recomandarea unor avocați specializați în construcții.
Vă mulțumesc anticipat.
Pentru recuperarea taxei auto am nevoie de o copie după talon si cartea de identitate a autoturismului. ( Masina a fost înstrăinată între timp).
De unde pot obține aceste copii/ duplicate.
Va mulțumesc anticipat pt răspunsuri.