avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie definitiva si irevocabila care nu poate fi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie definitiva si irevocabila care nu poate fi executata! ...

Decizie definitiva si irevocabila care nu poate fi executata!
Buna ziua, am o decizie definitiva si irevocabila pe care nu poate fi executata.
Este vorba despre anularea PARTIALA a unei autorizatii de constructie.
Autorizatia de constructie a fost emisa pentru consolidarea unei cladirii si schimbarea destinatiei acesteia, schimbare de destinatie pentru care era nevoie de acordul meu in calitate de vecin.
Instanta a decis " Anulare partiala a autorizatiei, in ceea ce priveste schimbarea de destinatie, pentru care era necesar acordul reclamantului".
Am contactat 2 executori judecatoresti si dumnealor au spus ca nu au ce executa pe baza acestei decizii.
De asemenea avocatul care s-a ocupat de proces a spus ca el considera ca nu se mai poate nimic!
Ce pot face in aceasta situatie?
Refuz sa accept situatia ca am o decizie favorabila mie, dar nu pot face nimic cu ea, este ca si cum am pierdut procesul, desi instanta mi-a dat dreptate!
Va rog frumos am nevoie de idei, sfaturi, sugestii de la dvs.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Balucris , utilizator 17:57, 9 Ianuarie 2022
E greu de spus ,mai consultati un avocat,poate dupa ce va studia actele vine cu o solutie,poate mai trebuie facut un nou proces folosindu va de cele retinute in procesul initial etc..
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
cu scuze, e ceva ce nu inteleg: dvs ati cerut sa vi se recunoasca dreptul de a va da acordul? fiindca de fapt asta v-a acordat instanta.
Am cerut anularea autorizației de construcție deoarece nu avea acordul meu, în calitate de vecin.

adriandimitriu a scris:

cu scuze, e ceva ce nu inteleg: dvs ati cerut sa vi se recunoasca dreptul de a va da acordul? fiindca de fapt asta v-a acordat instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie de constructie axxa73 axxa73 Am obtinut o autorizatie de construire, pentru care m-am luptat cu primaria aproape 2 ani. Am inceput lucrarile de construire, iar vecinii au inaintat actiune ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie initiala a spatiului comercial luciadamsa luciadamsa Schimbarea unei activitati economice cuprinse in sectiunea M a CAEN cu o alta cuprinsa in sectiunea S a CAEN, inseamna schimbarea destinatiei initiale a ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire ! ContSters131834 ContSters131834 Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si ... (vezi toată discuția)