Atata timp cat nu ne cunoastem, domnule "doctor", nu accept sa fiu tutuit. Eu m-am adresat politicos, iar dumneavoastra ma luati cu "prietene", fapt care suna de parca m-ati lua peste picior. In urma acestui apelativ ironic, este normal sa ma enervez si sa-mi schimb atitudinea. Eu aveam nevoie de raspunsuri concrete, cu trimitere la legi, nu aveam nevoie de conversatie doar de dragul de a face conversatie. O parere avizata este una, o discutie la coltul blocului este alta, iar dumneavoastra mi-ati oferit doar "barfa" de la coltul blocului, fara argumente legale.
Catre moderator: Daca tot mi se sterg si mi se modifica mesajele, macar sa se modifice si comentariul domnului care este putin cam impertinent. Ofer respect celor care ma respecta. Este un forum juridic, doresc pareri avizate si argumentate in spiritul legii. In plus comentariile sunt offtopic, atata timp cat nu sunt argumentate.
Dr.Virgil Dan Amza a scris:
Prietene, numele legii l-ai scris chiar tu ! In legea 196/2018 se spune ca asociatia trebuie sa-si faca un regulament !