Buna ziua!
Sotul supravietuitor poate renunta la partea sa din mostenirea dupa sot in favoarea unuia dintre fii? Sunt 5 copii, insa 2 dintre ei vor sa o duca pe sotia supravietuitoare la notar pentru ca aceasta sa renunte la partea ei in favoarea lor astfel defavorizandu-i pe ceilalti 3. Ce se poate face?
Pe langa asta, sotul supravietuitor e bolnav si are prea putine momente in care este lucida. Poate notarul sa spuna ca este sau nu lucida in momentul in care se intocmeste renuntarea? Pot contesta ceilalti copii actul de renuntare in favoarea doar a unora dintre fii pe motiv de lipsa de discernamant? Ce se poate face? Medicul de familie este prieten cu cei 2 fii care doresc sa-i insele pe ceilalti.
Multumesc frumos.
Mostenire sau nu ?
neo2
buna ziua .voi incerca sa fiu cat mai succint. in urma cu 2 ani tatal meu a decedat . eu mai am o sora . am inteles ca 3/4 din masa succesorala ii revine mamei ... (vezi toată discuția)
Renuntare mostenire
prnguido
Suntem trei copii mostenitori dupa tata si mama traieste. Mama renunta in favoarea a doi copii. Unul din copii vrea sa renunte la mostenire. Care este forma de ... (vezi toată discuția)