avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate Toma Leonora

Activitate Toma Leonora

Buna ziua. Ma aflu in aceeasi situatie iar dosarul a fost suspendat de instanța pentru neprezentarea a doi dintre moștenitori (cu toate ca sa facut dovada căutării acestora fara nici un rezultat pozitiv insa).
Multumesc.
Am dat anunt la ziar,i-am cautat la mai multe adrese pe raza localitati unde stiam ca ar avea domiciliul, am apelat la politia locala insa mi sa spus ca nu imi pot da adresele mostenitorilor daca ei nu vor sa ia legatura cu noi indiferent care ar fi motivul. Am facut dovada in instanta despre toate acestea si totusi sa dispus suspendarea dosarului.
Buna. Cum se poate dezbate succesiunea daca 2 mostenitori dintr-o casatorie anterioara a tatalui nu sunt de gasit?
Va multumesc
Răspuns la discuția Dreptul familiei
Va multumesc pentru raspuns. Am uitat sa precizez ca la ultima incercare de a face o astfel de cerere mi sa spus(mai mult ca probabil pentru ca se c-am plictisise sa ma tot vada pe la usa biroului) sa fac cerere daca nu inteleg verbal ca nu mi se va aproba pentru ca nu conteaza cate persoane suntem in apartament...sau ca nu sunt terenuri. Am sa fac aceasta cere si am sa o depun cu nr de inregistrate dar mai mult ca sigur raspunsul va fi NU sau nu exista teren.
Buna ziua.
Suntem o familie de 5 membri (sot,sotie,2 copii minori si o bunica) care locuim intr-un apartament de 52mp. Dorim sa facem o cere la primarie in vederea obtinerii unui teren pentru construirea unei case conform legi nr.15/2003 insa ne-a fost refuzat dreptul de a face aceasta cerere deoarece apartamentul este proprietate personala. As dori sa stiu daca avem dreptul la legea nr 15/2003 tinand cont de legea locuintei nr.114/1996.
Va multumesc