romascanu
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
La notar dacă-i găsiți.
sau
Prin instanță, cu citare prin publicitate - dacă învederați, motivat, că, deși ați făcut tot ce v-a stat în putință, nu ați reușit să aflați domiciliul părâților sau alt loc unde ar putea fi citați potrivit legii.
Multumesc.
Am dat anunt la ziar,i-am cautat la mai multe adrese pe raza localitati unde stiam ca ar avea domiciliul, am apelat la politia locala insa mi sa spus ca nu imi pot da adresele mostenitorilor daca ei nu vor sa ia legatura cu noi indiferent care ar fi motivul. Am facut dovada in instanta despre toate acestea si totusi sa dispus suspendarea dosarului.
Aveți un dosar. Luați un certificat de grefă și eventual o copie a încheierii prin care s-a dispus suspendarea pentru ca nu v-ați îndeplinit obligația de a indica domiciliul pârăților (presupun) și formulați o cerere la Serviciul de Evidență a Persoanelor. (sau cum îi mai cheamă).
Cautati și dvs. pe net: furnizări date cu caracter personal /furnizari date din RENEP. Aș fi vrut să pun aici o legatură, însă ceea ce mi-a picat mie sub ochi adineauri nu prea pare a fi informație actualizată și n-am vreme să fac verificari pentru ce nu-mi folosește azi. Poate intervine cineva cu ceva detalii - eu, persoanl, n-am solicitat de multișor. (răspund și părților? ori ar fi preferabil să fie formulată cererea prin intermediul unui cabinet de av?).