Multumesc frumos Adriantot, problema este ca restantierii refuza plata penalizarilor, achita doar datoria restanta, spunand ca nu exista lege care sa-i oblige sa achite penalizarile...ca le vor achita alta data. De aceea intrebam daca este o lege cere sa-i oblige sa achite aceste penalizari odata cu achitarea cotelor restante
Multumesc mult elga50...deci, in concluzie nu exista o lege care sa oblige proprietarul sa achite penalizarile calculate ( exceptand o hotarare judecatoreasca )
Am rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema:
- cum pot determina un proprietar ( cf. legislatiei ) sa-si achite penalizarile calculate pentru cotele de intretinere. Asociatia a hotarat un procent de penalizare de 0,2% , dar sunt proprietari care refuza plata penalizarilor, achitand doar cotele de intretinere restante. Exista vreo lege care sa ii oblige sa achite penalizarile calculate ?
Multumesc mult
Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat si anume:
- care este modalitatea de repartizare a cheltuielilor cu reconfigurarea rampei auto ( in conformitate cu legislatia in vigoare )intr-o Asociatie de Proprietari, in conditiile in care nu toti proprietarii detin locuri de parcare in subsolul imobilului.
Pentru un contract de drepturi de proprietate intelectuala incheiat intre o persoana fizica si o persoana juridica , care sunt contributiile datorate si de catre cine?
Peroana fizica nu mai realizeaza alte venituri
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns si anume:
- exista varianta legala de infiintare a asociatiei de chiriasi ( precizez ca locuintele sunt in proprietatea primariei, sunt distribuite ca locuinte sociale, iar chiriasii vor o Asociatie a Chiriasilor )