avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate liviu333

Activitate liviu333

Buna ziua, avocatnet.ro

Am depus 6 plangeri la Parchet in perioada 2020 martie iunie pe timp de pandemie.

Am primit solutia procurorului pentru clasare in urma referatului organelor de cercetare!

Am facut plangere impotriva solutiei procurorului la prim-procuror! Dar si acesta a interpretat in mod eronat contrazicandu-se cu inscrisurile depuse...si am primit comunicarea de clasare a plangerilor.

Am inaintat plangere catre judecatorie si impotriva comunicarii de clasare a prim-procurorului... Astept inca termen!

Catre Cedo cand pot inainta sesizare?
- dupa hotararea judecatorului timp de 6 luni de zile?
- sau după comunicarea prim-procurorului timp de 6 luni de zile?


Va multumesc anticipat!
Va mulțumesc din suflet dl/dna Ionica Porumbel!
În seara asta am găsit și eu, răspunsul!
S-a conturat foarte multa paranoia, în cazul meu cu posibilitatea de a fi văzut un virus de către copilul meu! (,,ce eram") Tocmai bună oportunitate de continuarea abuzului...

Cu stima sa fiți iubit /a!
Și multa sănătate!
Întrebarea vine dacă cumva dreptatea unor drepturi este doar speculativa, sau noi, unii, în cazuri de fata suntem niște băgători în seama și nu părinți!,,?"

Problema este cam asa: după ordonanta 3 minorul a ieșit afara cu părintele gazda la cumpărături etc. Acolo nu sunt riscuri? Sau riscuri sunt doar în măsura în care vine la părinte în vizita, unde bineînțeles își are asumata responsabilitatea. Atât medicala cât și igiena îngrijire, și stat în casa, dar sa mai punem ca locuiesc și la o palma unul de celalalt, parintii!

Deci sa înțeleg ca riscul pornește de la părintele care îl vizitează, și nu de vizitele minorului la magazine printre oameni!
Va salut avocatnet.ro!!

Va contactez cu rugămintea de a clarifica o problema:

În aceasta perioada când se aplica ordonanțe militare, și mai exact începând cu ordonanta militara 3, s-au suspendat și hotararile judecătorești privind programul de vizita minori? Specifica aceasta acțiune în ordonanțe?

Va mulțumesc pentru atenție anticipat! Aștept răspunsul dvs.!
Răspuns la discuția Legea din invatamant
Nu îmi pot permite enumera toate cele întâmplate. De moment ne bucuram ca se respecta programul, Ca e bolnava racita febra înghite mucii intoxicata cu ciocolata de câte ori, ma bucur ca o am alături și fetita la fel nespus de mult! Război puțin spus!

Din păcate!

'' Un copil are doi părinți nu unul"
Răspuns la discuția Legea din invatamant
Am completat o cerere către inspectoratul școlar, cu privire la acestea. Dar cu greu, foarte greu. Pentru ca am întâmpinat același interes nespus de mult. Și de faptul ca nimeni nu poate sa ii spună sa aducă fetita la grădiniță! Pana ce m-am luptat ca să ma facă sa înțeleg aceeași întrebare pe care am pus-o și aici, de ce dacă a fost înscrisă și fetita vrea la grădiniță nu o aduce? Am prezentat și ultima hotarare data de instanta cu privire la cele enumerate mai sus, și într-un final mi-au dat o cerere sa o completez! Le-am spus ca dacă mai ținem asa în indolente avem probleme cu fetita grave! Deși sunt! Dar grave! Pentru ca asa cum vam spus natura fetitei se schimba de la vizita la alta într-o natura stranie de vârstă ei! Și cum mam confruntat cu tot felul de diversiuni din partea mamei, sa nu fiu acuzat de acele cuvinte ordinare pe care copilul meu le spune ca eu as fi învățo! Iam rugat insistent sa punem capăt acestei eclipse paranoide, cel puțin printr-o invitație la psihologul scoli/liceului/grădiniței pentru a se comunica cu mama ei, despre cum evoluează micuța, pentru ca se termina anul nu ar fi o problema, sau de 4 ani, dar se inradacineaza expresiile... Ma gândesc la binele fetitei nu la ai face rău mamei. Acestea sunt lucruri de instanta! Dar pana acolo înnebuni ce trăim și auzim! După doua procese pe rol 2018-2019 acum în 2020 a fost și primul termen pentru reincredintare, cu părere de rău pentru situație, dar nu pot atât eu ca părinte cât și membri familiei mele sa vedem o minune de copil cum se distruge!

Sper ca m-am făcut înțeles!
Răspuns la discuția Legea din invatamant
Nu am subestimat niciodată dreptul și persoana mamei...
<Dar>
Ce se întâmplă în cazul în care în decursul a 2 ani de când am divorțat nu sau respectat 80 de zile din programul de vizita, iar fetita a fost torturata cu privire la tatăl ei orgolios?

Ce se întâmplă dacă a fost executata silit, ca să pot avea relații personale cu fica mea, iar în timpul contestatiei la executare care a fost o mărturisire falsa, mami continua același comportament plin de bunătate și grijulie, împreună cu membrii familiei ei?

Ce se întâmplă dacă vrând sa îmi iau fetita am fost bătut, lovit, inclusiv o persoana care era mereu cu mine, unde am pus 7 plângeri la politie în decurs de 1 jumate de când a primit prima notificare din partea executorului de a se conforma hotărârii?

Ce se întâmplă dacă fetita în nenumărate rânduri mi-a venit în brate și a vrut sa plece cu mine la domiciliul tăticului ei rău, iar mami grijulie cât și membrii familiei de asemenea au venit la jumătatea drumului, și cu fetita și ea rea orgolioasa și neascultătoare ca tatăl ei, in brate m-au bătut?

Ce se întâmplă dacă am invitat-o pe mami de rea voința ca tătic rau la consiliere psihologica la dgaspc dinaintea începerii acestor demersuri fără hotărâre judecătorească pentru a neînțelegeri, refuzând, iar în urma continuării și refuzului inoculat fetitei prin abuzuri emoționale violenta refuzul de a.mi permite sa îmi vad copilul a fost invitata prin hotărâre judecătorească în cele din urma, iar aceasta bună voința și grija a mamei a continuat?

Ce se întâmplă dacă copilul meu mi se adresează cu cuvinte ordinare? Chiar la aceasta vârstă folosește aceste apelative la adresa orgoliosului ei tătic?

Ce se întâmplă dacă ea la vârsta aceasta cunoaște asemenea lucruri pe care în mod cert nu le discerne, o iau plângând la programul de vizita în nenumărate ori, ca i se da încă palme peste cap și e trasa de par de mamaia ei și de mama ei care o protejează și o ingrijesc, spunându-se sa nu vina la tăticul ei rau?

Sa nu fiu eu rau oare ca ma intereseza de ce fetita mea scumpa nu cunoaște copii sau gradinita? Și nici chiar parcul decât magazinul profii? Asa cum se pare ca aici trec neobservat din ce am scris în textul de început, prin prisma la ce am întrebat? Și sa ajung sa scot în evidenta bunătatea și grija părintelui gazda cât și a membrilor familiei ei?

Iertați-mă ca mi-am permis sa întreb un lucru foarte simplu în esența, și am dat dovada de indolenta, cât și de orgoliu în aceasta întrebare cât si în aceasta relație pe care o am cu fetita mea, care din ce mult a fost învață să mă iubească, acum iată ma ureste!

Aveți dreptate!
Nu era nevoie sa detaliez atât!
Numai bine tuturor!
Răspuns la discuția Legea din invatamant
Domnule when

Vreți sa vorbim despre copii diferiți și felul cum trăiesc în anumite circumstanțe diferite bineinteles? Încercând sa par un încăpățânat?

Sau vreți sa ma faceți sa înțeleg ca copii în general nu au ce cauta în colectivitate?

Sau grădiniță este făcută doar pentru cei bolnavi și neîngrijiti indiferent de calitatea ei privat sau la stat.??

Credeți ca sunteți în stare sa cântăriți calitatea imunității oricărui copil? Sau de dragul îmbolnăvirilor orice copil ar trebui sa stea acasă?

Multumesc
Răspuns la discuția Legea din invatamant
După toate astea fiind vorba?

De ce se înscrie un copil la grădiniță la 3 ani? Dacă nu este obligatoriu sa se înscrie un copil la grădiniță la 3 ani? Și bineînțeles dacă nu te ocupi sa îl si duci la grădiniță?

Mulțumesc.
Răspuns la discuția Legea din invatamant
Va salut when!

Problema difera de la un copil la altul, ambient în casa, educație etc.

La noi situația este altfel, o iau în programul de vizita lunar o data racita. Este copil cei drept nu?? Dar nu oare microbii și răcelile se dezvolta și incinta domiciliului? Nu devin ei oare copii mai imuni, și mai ales ținând cont ca în cazul de fata în grupa fetitei mele sunt doar 7 copii.. Din care surpriza: vin cu răceli și bolnavi de acasă? Vorbesc lunar cu educatoarea grădiniței la care ne cunoaște copilul, și mia spus ca nu are de ce sa ne îngrijoram cu privire la sănătatea din incinta grădiniței, cum de altfel o cunoaște pe fetita și mia spus ca este un copil care este de grădiniță. Atitudini vorbire joaca etc.

Eu nu am știut ca la grădiniță este un focar, și nici de faptul ca un copil spune părintelui lui,,vai da ce greu a fost azi la grădiniță" sau ca educatoarele ii accepta bolnavi în incinta grădiniței... Poate ca se strecoară un strănut niște simptome, de colegi dar se imunizeaza. În cazul de fata e mai racita când o iau in programul de vizita, decât sar îmbolnăvi de la grădiniță. Cum am înțeles ca se îmbolnăvesc ceilalți colegi, sa zicem de acasă sau,, unii de altii"