avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare CEDO Buna ziua, avocatnet.ro Am depus 6 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare CEDO Buna ziua, avocatnet.ro Am depus 6 plangeri la Parchet in perioada ...

Buna ziua, avocatnet.ro

Am depus 6 plangeri la Parchet in perioada 2020 martie iunie pe timp de pandemie.

Am primit solutia procurorului pentru clasare in urma referatului organelor de cercetare!

Am facut plangere impotriva solutiei procurorului la prim-procuror! Dar si acesta a interpretat in mod eronat contrazicandu-se cu inscrisurile depuse...si am primit comunicarea de clasare a plangerilor.

Am inaintat plangere catre judecatorie si impotriva comunicarii de clasare a prim-procurorului... Astept inca termen!

Catre Cedo cand pot inainta sesizare?
- dupa hotararea judecatorului timp de 6 luni de zile?
- sau după comunicarea prim-procurorului timp de 6 luni de zile?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2021
liviu333, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:45, 12 Septembrie 2021
S-au schimbat conditiile pentru CEDO. Si doi, acolo nu se judeca procesul, ci doar daca vi s-au respectat drepturile.
Nu prea vad sa aveti vreo sansa la CEDO, in situatia in care vi se respinge plangerea la judecatorie.
Asta , asa , ca sa nu va faceti prea mari sperante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu pentru procuror ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au ... (vezi toată discuția)
Este parchetul obligat sa raspunda in scris plangerii impotriva unei ordonante ? ante NeluBalas NeluBalas Buna ziua.Am depus pe 08.05.2018,in termen legal o plangere impotriva ordonantei de clasare intr-un dosar penal pt \"fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)